bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір до Літної муніципальної школи 2017 (Маріуполь)
07.06.2017

Регіональний центр навчання та розвитку громадської організації «Фонд розвитку Маріуполя» продовжує набір слухачів та слухачок Літньої муніципальної школи. Дедлайн -  9 червня 2017 р.

Ми чекаємо студентів 3-5 курсів та випускників вищих навчальних закладів, активну молодь та ініціативних громадян віком до 35 років, які бажають працювати в органах місцевого самоврядування або співпрацювати з командою муніципалітету, які вірять у власні сили та готові разом змінювати своє місто на краще.

Навчання триватиме з 19 по 30 червня. Це будуть дні, насичені теорією, практикою та зустрічами з цікавими людьми. Серед спікерів Школи – експерти з різних регіонів України, керівники ключових структурних підрозділів Маріупольської міської ради, фасилітатори Фонду розвитку Маріуполя.

Можливості:

  • безкоштовне навчання за допомогою інтерактивних методик;
  • заняття в затишному зеленому куточку Азовського узбережжя;
  • живе спілкування з першими особами міста, експертами в сфері публічного управління та регіонального розвитку;
  • нові знайомства та враження;
  • стажування і робота в муніципалітеті.

Літня муніципальна школа – це спільний проект Фонду розвитку Маріуполя та Маріупольської міської ради. Кількість місць обмежена, тому вирішальним при відборі претендентів будуть бажання та мотивація. Після закінчення курсу випускники отримають можливість пройти стажування в органах місцевого самоврядування з подальшим працевлаштуванням.

Щоб стати учасником проекту, потрібно до 9 червня заповнити заявку за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdB2asqVaW99GV0bmkUT7nbnUzen7E62wNmYKZVng8dJcUuwQ/viewform

на сайті frm.com.ua, сторінці ФРМ в мережі Фейсбук (www.facebook.com/frm.com.ua) або в Регіональному центрі навчання та розвитку (м. Маріуполь, пров. Нахімова, 6).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (0629) 40 39 66 або (067) 544 42 41, а також електронною поштою - [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.