bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовний дискусійний клуб з Роуз Путенпуракал
06.06.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих відвідати безкоштовний англомовний дискусійний клуб «Що таке Метаморфоза Людини?» з Роуз Путенпуракал.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: Вівторок, 6 червня, 16:00–17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

МОДЕРАТОР: Роуз Путенперакал є магістром в галузі політології й завзятою мандрівницею. Роуз викладала англійську мову на чотирьох континентах. Після подорожі автостопом з Дубліна в Київ, Роуз зацікавилась вивченням української та російської мов, продовжує займатись кікбоксингом, та викладає англійську мову.

ОПИС: Що таке ‘Метаморфоза Людини‘? Чи полягає майбутнє людства в прогресі в області технологій і політики, чи інтелекту та його викорінення? Ми будемо розглядати з різних точок зору, як ми насправді змінюємо світ, змінюючи себе, і які інструменти нам доступні для цього.

Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]

Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та  https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.