bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для енергоменеджерів південного регіону
03.06.2017

Громадська організація «Агентство економічного розвитку» у партнерстві із Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні запрошує на  тренінг «Розвиток потенціалу підвищення енергоефективності місцевих громад, який проходитиме 21-22 червня у місті Вознесенськ, Миколаївської області. Дедлайн - 16 червня 2017 р

Мета тренінгу - розширити знання представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій щодо тенденцій змін у законодавстві України в сфері енергоефективності та поділитися досвідом реалізації успішних  енергоефективних проектів на місцевому рівні.

До участі у тренінгу запрошуються: представники органів місцевого самоврядування та громадські діячі з Одеської, Миколаївської, Херсонської області, які займаються питаннями підвищення енергоефективності у своїх громадах.

Під час тренінгу будуть розглянуті теоретичні питання інтеграції законодавства України в сфері енергоефективності до рівня ЄС; закони та законопроекти у сфері енергоефективності; також учасники дізнаються про практичний  досвід громадських організацій та органів місцевого самоврядування у реалізації проектів з енергозбереження та захисту навколишнього середовища, Зокрема буде представлено проект “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу (800 тисяч євро) та   досвід діяльності Револьверного Фонду - механізму фінансування енергоефективних проектів в об’єднаннях співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Крім того під час тренінгу заплановано  знайомство з  об’єктами комунальної власності та ОСББ, де вже впроваджено енергозберігаючі технології.

Термін та місце проведення: 21-22 червня, тренінговий центр IQHUB, м. Вознесенськ, вул. Пушкінська 3/35.

Організаційні деталі: Організатори тренінгу забезпечують проживання у готелі та харчування. Транспортні витрати покриваються учасниками самостійно.

Подати заявку на участь можна за посиланням.

Останній термін подачі  заявки на участь  - 16 червня.

Контакти

Коментарі

Сергій Трандафіл   2512 днів тому   #  

Якщо Вам не вдалося перейти за посиланням -скористайтеся цим - goo.gl/1jHQYw.
Просимо вибачення за незручності

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.