bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська Академія Лідерства оголошує відбір студентів
31.05.2017

Українська Академія Лідерства (УАЛ) — це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний курс розвитку особистості та лідерства для випускників середніх шкіл. Це унікальна платформа, що гуртує навколо себе дивовижних молодих людей. Дедлайн - 10 червня 2017 р.

Програма побудована на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей Академії.

Тривалість програми – 10 місяців (вересень 2017-червень 2018).

Складові програми:

  • Саморозвиток
  • Робота в команді
  • Поглиблене навчання
  • Допомога громаді, волонтерство
  • Дослідження України

Під час навчання студенти проживають на базі одного з осередків Українською Академії Лідерства, навчаються 6 днів на тиждень, один із яких присвячують волонтерській діяльності відповідно до інтересів. Студенти навчаються з провідними викладачами та постійно працюють із менторами Української Академії Лідерства, які підтримують студентів у їх розвитку.

Завдяки принципу самоврядування кожен у змозі активно долучатися до створення програми занять, обирати цікавих лекторів, організовувати зустрічі та подорожі, вчитися самостійно обирати свій вектор розвитку у спільноті. Студенти спільно втілюють волонтерські проекти та досліджують Україну.

Хто може стати студентом Української Академії Лідерства?

16-18-ти річні випускники шкіл, коледжів, які прагнуть розкрити власний потенціал, розвиватись та практикувати лідерство на благо України та змінювати навколишній світ на краще.

Якщо все це – про тебе, тоді не зволікай та   заповнюй анкету за посиланням:
 
Чим раніше ти надішлеш анкету, тим вищї твої шанси стати студентом УАЛ!
 
Анкета є першим етапом знайомства з Академією. Від її якісного заповнення залежатиме, чи пройдеш ти до другого етапу відбору.
 
Перший етап відбору студентів закінчується 10 червня 2017 року!
 
Чекаємо саме на тебе! Творимо себе – творимо Україну!

Контакти

  • Пацьора Юлія
  • 0974114011

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.