bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Методологічний семінар з американською викладачкою Сенекою Раян
19.05.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, студентів і всіх охочих на безкоштовний науково-практичний семінар з методики викладання англійської мови з американською викладачкою Сенекою Раян.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: Пятниця, 26 травня, 16:00-17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

ПРЕЗЕНТЕР: Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

ОПИС: Граматика й лексика зазвичай є основним об’єктом вивчення при викладанні англійської мови як другої іноземної. Проте, все більше викладачів починають розглядати іноземну мову як  засіб для вивчення фахових предметів. Останні дослідження також свідчить, що цей практичний підхід призводить до поліпшення результатів в класі й забезпечує студентам більш значущий досвід навчання. На цьому семінарі ми розглянемо методику “Content & Language Integrated Learning (CLIL)” і перенесемо теорію на практику.

!!! Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та www.facebook.com/pg/etrc.kyiv/events/

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.