bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультації з розвитку соціального підприємництва (Ужгород)
18.05.2017

ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» запрошує 04.06.2017р на консультації щодо розробки індивідуальних бізнес-планів ідей соціальних підприємств та допомоги у вирішенні питань розвитку існуючого соціального бізнесу у м.Ужгород. Дедлайн - 27 травня 2017 р.

Час проведення консультацій: 9.30 – 12.30.
Дедлайн реєстрації: 27 травня 2017 року.

Консультації  буде проведено в межах заходів за проектом «Розвиток соціального підприємництва: формування міжрегіональної співпраці Житомирщини та  Закарпаття» у партнерстві з ГО «Міжнародний центр інновацій та розвитку» (м.Ужгород) та Закарпатською молодіжною радою Відокремленого підрозділу ГС «Національна молодіжна рада України». Мета проекту - налагодження стійкої міжрегіональної співпраці представників громад Житомирщини та  Закарпаття в напрямку розвитку соціального підприємництва на регіональних рівнях.

На консультації запрошуються  молодь, підприємці, ветерани АТО, внутрішньо переміщені особи, особи з особливими потребами, представники місцевих ОГС та органів місцевого самоврядування м.Ужгород та Закарпатської області. Участь представників інших областей України також є можливою.

Обов’язкова попередня реєстрація учасників консультацій до 27 травня 2017 року за посиланням: https://goo.gl/forms/Ef03vY7sRp6STFx53

Місце проведення заходу буде вказано зареєстрованим учасникам за результатами відбору в персональних запрошеннях, які будуть надіслані на електронні скриньки до 30 травня 2017 року. Кількість учасників обмежена. Перевага при відборі буде надаватись учасникам тренінгу «Соціальне підприємництво як чинник демократичного розвитку суспільства: механізми реалізації в умовах України», який відбудеться 3 червня 2017 року в м.Ужгород.
Інформація про тренінг: https://gurt.org.ua/news/trainings/38519/

Консультації будуть проведені фахівцями-експертами ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів», на базі якої з 2012 року впроваджується проект «Житомирський обласний Ресурсний центр розвитку соціального підприємництва». Організація з 2013 року входить до Каталогу соціальних підприємств України.

Участь у заході безкоштовна.
Всі питання, пов’язані з організацією та фінансуванням проживання, харчування та проїзду вирішуються учасниками самостійно.

Контакти для довідок:
Ольга Котвіцька, керівник ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів»: [email protected]
Олена Біланіна, менеджер проектів ГО «Міжнародний центр інновацій та розвитку» (м.Ужгород), голова Закарпатської молодіжної ради Відокремленого підрозділу ГС «Національна молодіжна ради України»: [email protected]

Детальніше про проект: http://bridges.org.ua/news/announcements/rozvitok-sotsialnogo-pidpri-mnitstva-spivpratsya-zhitomirshchini-ta-zakarpattya/

Представники різних регіонів України, які зацікавлені виступити учасниками та/або партнерами майбутніх заходів ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» з розвитку соціального підприємництва, запрошуються до участі в анкетуванні, за результатами якого будуть розроблені та впроваджені наступні регіональні та міжрегіональні заходи організації з розвитку соціального підприємництва в Україні.
Анкетування доступне за посиланням: https://goo.gl/forms/XMCwxaOLAwKlUJTo1

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.