bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Митне оформлення на експорт, класифікація та правила походження товарів»
17.05.2017

Інформаційна сесія «Митне оформлення на експорт, класифікація та правила походження товарів» відбудеться 23 травня 2017 року о 10:00 в Счастье HUB.

Митне оформлення при експорті – важливий та відповідальний етап процесу виходу на міжнародні ринки. Як акредитуватися на митниці, які документи для цього потрібні, як класифікувати свій товар згідно УКТ ЗЕД та як розібратись у правилах походження товарів – відповіді на ці питання закладають потужний фундамент для успішного експорту.

Як пройти митні процедури з мінімальними втратами нервів та коштів будемо дізнаватися під час четвертого заходу серії Smart Exports «Митне оформлення на експорт, класифікація та правила походження товарів», який відбудеться 23 травня 2017 року о 10:00 в Счастье HUB (вул. Паньківська, 14).

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/NpZsbL6pk0WfHaRr1. Кількість місць обмежена – поспішайте зареєструватися.

Спікери:

Станіслав Толочний -керівник митно-брокерського відділу групи логістичних компаній ZAMMLER. Практичний досвід роботи митним брокером -  більше 7 років. Експерт з питань оформлення вантажів в усіх митних режимах та оптимізації кошторису логістичних витрат.  Має успішний досвід розв’язання митних спорів, оскарження незаконних постанов і рішень митних органів.

Вікторія Микуляк - експерт Українського центру сприяння інвестиціям і торгівлі (ITFC), фахівець у сфері міжнародної торгівлі, у тому числі з питань застосування правил СОТ в Україні, угод про вільну торгівлю, торговельних розслідувань, агентських договорів, дистрибуції та франчайзингу тощо. Вікторія також має унікальний досвід з питань виходу на ринок ЄС, функціонування внутрішнього ринку ЄС, технічного регулювання тощо.

Програма:

  1. Акредитація на митниці;
  2. Документи для митного оформлення при експорті;
  3. Класифікація за УКТ ЗЕД;
  4. Тарифне та нетарифне регулювання при експорті з України;
  5. Визначення країни походження за Угодами про вільну торгівлю між Україною та Канадою та Угодою про вільну торгівлю між Україною та ЄС.

Також запланована онлайн-трансляція події на Facebook-сторінці (https://www.facebook.com/CUTISproject)  проекту CUTIS.

Телефон для довідок: +38 (098) 597 09 60. Контактна особа: Наталі Павлюк.

Smart Exports - це серія освітніх семінарів для експортерів, створена за ініціативи Офісу з просування експорту, Канадсько-української торгової палати, Українського центру сприяння інвестиціям та торгівлі - ITFC за сприяння Канадсько-українського проекту підтримки торгівлі та інвестицій.

На найближчі місяці також заплановані навчальні сесії щодо добровільної сертифікації та засобів торговельного захисту. Cлідкуйте за оновленнями на сторінках організаторів.

Контакти

  • https://cutisproject.org/
  • +38 (098) 597 09 60

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.