bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа-тренінг «Правозахист і цифрові технології» у рамках програми «Голос жінки має силу»
17.05.2017

25-28 травня 2017 року у рамках проекту по відновленню миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу» пройде Школа-тренінг на тему «Правозахист і цифрові технології». Дедлайн -  22 травня 2017 року.

«Фундація прав людини» розпочинає нову правозахисну програму у партнерстві із громадськими організаціями, що працюють у п'яти регіонах: Донецька область (Маріуполь), Луганська область (Сєвєродонецьк), Запорізька область (Запоріжжя), Закарпатська область (Ужгород) та Дніпропетровська область (Дніпро).

Громадська організація «Фундація прав людини» працює у віддалених регіонах України з 2001 року. З 2014 року ключових напрямках роботи організації є захист прав жінок, акцентуючи інтереси внутрішньо переміщених осіб. У 2015 році «Фундація прав людини» прийняла рішення про впровадження національної програми по соціально-економічний захист внутрішньо переміщених жінок (ВПЖ). У світлі цього завдання, «Фундація прав людини» втілює проекти для внутрішньо переміщених жінок, які готові почати навчання в рамках даної ініціативи.

Мета проекту - посилення професіоналізму лідерів громадських організацій в он-лайн правозахисті і блогерстві задля запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів, а також посилення участі жінок у вирішенні конфліктів на місцевому рівні шляхом об'єднання лідерів в єдину блог платформу. Даний проект проходить за фінансової підтримки «Institut für Auslandsbeziehungen». Головний акцент проекту – виконання приписів ООН Резолюції 1325.

У рамках проекту на національному рівні 25-28 травня 2017 року заплановано провести Школу-тренінг на тему: «Правозахист і цифрові технології».

На тренінгу своїм унікальним досвідом поділиться тренерка Олександра Матвійчук, координаторка «Євромайдан SOS». Про тонкощі блогерства детальніше дізнаєтесь від Вікторії Талашкевич, експерта у цій сфері, координаторки Прес-клубу реформ м. Кропивницький. Детальна програма тренінгу - у додатках.

Ви можете взяти участь у запланованих заходах. Запрошуємо учасників з усіх регіонів! Для участі Ви маєте заповнити анкету встановленого зразка (у додатках) та надіслати за адресою: [email protected] не пізніше 22 травня 2017, 12:00 годин рівно.

 

  

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.