bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Соціальне підприємництво як чинник демократичного розвитку суспільства»
16.05.2017

ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» запрошує 03 червня 2017 року на тренінг «Соціальне підприємництво як чинник демократичного розвитку суспільства: механізми реалізації в умовах України», м.Ужгород. Дедлайн - 27 травня 2017 р.

Тренінг буде проведено в межах заходів за проектом «Розвиток соціального підприємництва: формування міжрегіональної співпраці Житомирщини та  Закарпаття» у партнерстві з ГО «Міжнародний центр інновацій та розвитку» (м.Ужгород) та Закарпатською молодіжною радою Відокремленого підрозділу ГС «Національна молодіжна рада України». Мета проекту - налагодження стійкої міжрегіональної співпраці представників громад Житомирщини та  Закарпаття в напрямку розвитку соціального підприємництва на регіональних рівнях.


На тренінг запрошуються
  молодь, підприємці, ветерани АТО, внутрішньо переміщені особи, особи з особливими потребами, представники місцевих ОГС та органів місцевого самоврядування м.Ужгород та Закарпатської області. Участь представників інших областей України також є можливою.


У програмі тренінгу будуть розглянуті питання щодо сутності, значення, існуючого досвіду та механізмів реалізації соціального підприємництва в Україні як чинника демократичного розвитку суспільства.
Найактивніші учасники тренінгу будуть запрошені 4 червня 2017 року на післятренінгові консультації щодо розробки індивідуальних бізнес-планів ідей соціальних підприємств, допомоги у вирішенні питань розвитку існуючого соціального бізнесу.


Тренінг та консультації будуть проведені фахівцями-експертами ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів», на базі якої з 2012 року впроваджується проект «Житомирський обласний Ресурсний центр розвитку соціального підприємництва». Організація з 2013 року входить до Каталогу соціальних підприємств України.

Обов’язкова попередня реєстрація учасників на тренінг
до 27 травня 2017 року за посиланням: https://goo.gl/forms/UacgelNQ1Dm8Izgn1

Кількість учасників  обмежена (до 35 осіб).

Місце проведення заходу буде вказано зареєстрованим учасникам за результатами відбору в персональних запрошеннях, які будуть надіслані на електронні скриньки до 30 травня 2017 року.

Участь у заходах безкоштовна.

Організатори забезпечують робочими матеріалами та кава-брейками під час проведення тренінгу. Учасники тренінгу отримають відповідні сертифікати.

Всі питання, пов’язані з організацією та фінансуванням проживання, харчування та проїзду вирішуються учасниками самостійно.

Контакти для довідок:
Ольга Котвіцька
, керівник ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів»: [email protected]

Олена Біланіна, менеджер проектів ГО «Міжнародний центр інновацій та розвитку» (м.Ужгород), голова Закарпатської молодіжної ради Відокремленого підрозділу ГС «Національна молодіжна ради України»: [email protected]

Facebook:   https://www.facebook.com/events/1668218696527995/

Детальніше про проект: http://bridges.org.ua/news/announcements/rozvitok-sotsialnogo-pidpri-mnitstva-spivpratsya-zhitomirshchini-ta-zakarpattya/

Представники різних регіонів України, які зацікавлені виступити учасниками та/або партнерами майбутніх заходів ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» з розвитку соціального підприємництва, запрошуються до участі в анкетуванні, за результатами якого будуть розроблені та впроваджені наступні регіональні та міжрегіональні заходи організації з розвитку соціального підприємництва в Україні.

Анкетування доступне за посиланням: https://goo.gl/forms/XMCwxaOLAwKlUJTo1

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Коментарі

Ольга Котвіцька   2529 днів тому   #  

Дублюю посилання:

Сторінка події в Facebook: https://www.facebook.com/events/1668218696527995/

Детальніше про проект: http://bridges.org.ua/news/announcements/rozvitok-sotsialnogo-pidpri-mnitstva-spivpratsya-zhitomirshchini-ta-zakarpattya/

Анкетування для представників різних регіонів України, які зацікавлені виступити учасниками та/або партнерами майбутніх заходів ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» з розвитку соціального підприємництва, запрошуються до участі в анкетуванні, за результатами якого будуть розроблені та впроваджені наступні регіональні та міжрегіональні заходи організації з розвитку соціального підприємництва в Україні
доступне за посиланням: https://goo.gl/forms/XMCwxaOLAwKlUJTo1

  •   Пiдписатися на новi
Бабченко Раїса   2524 дні тому   #  

Дякую,заповнила заявку.Працюю над створення соціального підприємства для людей -інвалідів щодо їх реабілітації,саморозвитку,адаптації ВПО.Вчусь у бізнес школі ,пишу проект,але практики щодо організаційно-правових форм та функціювання таких підприємств не маю.Можна взнати,чи отримали мою заявку?.З повагою Бабченко Раїса,голова Донецької регіональної організації ВЕЛ

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.