bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма по відновленню миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок (Дніпро)
12.05.2017

Громадська організація «Фундація прав людини» працює у віддалених регіонах України з 2001 року. З 2014 року ключових напрямках роботи організації є захист прав жінок, акцентуючи інтереси внутрішньо переміщених осіб. У 2015 році «Фундація прав людини» прийняла рішення про впровадження національної програми по соціально-економічний захист внутрішньо переміщених жінок (ВПЖ). У світлі цього завдання, «Фундація прав людини» втілює проекти для внутрішньо - переміщених жінок, які готові почати навчання в рамках даної ініціативи. Дедлайн - 15 травня 2017 р.

Мета проекту - посилення професіоналізму лідерів громадських організацій в он-лайн правозахисті і блогерстві задля запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів, а також посилення участі жінок у вирішенні конфліктів на місцевому рівні шляхом об’єднання лідерів в єдину блог платформу. Даний проект проходить за фінансової підтримки «Institut für Auslandsbeziehungen». Головний акцент проекту – виконання приписів ООН Резолюції 1325.

У рамках проекту на національному рівні заплановано провести три школи-тренінги (у Центрі Ясних Думок «MamaCares», Київська обл.) на теми:

  1. «Техніки вирішення конфліктів і миротворчість» (20-23 травня);
  2.  «Правозахист і цифрові технології» (25-28 травня)
  3. «Як стати блогером?» (18-21 червня).

Ви можете прийняти участь у запланованих заходах. Для цього Ви маєте заповнити анкету встановленого зразка та надіслати за адресою: [email protected]  не пізніше (для учасників з Дніпра та області) 15 травня 2017, 14:00 годин рівно.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.