bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги у рамках проекту «Підвищення спроможності груп ВПО» (Дніпро)
12.05.2017

1-2 червня 2017 р. у м.Дніпро відбудеться дводенний тренінг «Основи роботи в громаді частина 1: групи громадськості, комунікація з ними, основи локального фандрайзинга». Дедлайн - 21 травня 2017 р.

До участі запрошуються представники громадських організацій, які:

  • працюють з внутрішньо переміщеним особам;
  • працюють та знаходяться в одній з областей: Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Донецька, Луганська (підконтрольні українському уряду території);
  • є юридично зареєстрованими організаціями,

а також зацікавлені у розвитку громадської організації, яку представляють, готові використовувати отримані знання та здобуті навички у подальшій роботі.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету до 24:00 21.05.2017. Результати будуть повідомлені не пізніше 23.05.2017.

Більш детальна інформація щодо заходів буде надана учасникам, які пройдуть конкурсний відбір.

Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників протягом тренінгу, а також відшкодовують транспортні витрати (автобус/потяг: вагон типу плацкарт чи купе/вагон Інтерсіті 2-го класу) за наявності оригіналів квитків та заздалегідь підготовленої ксерокопії зворотнього квитка.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся: [email protected]

Тренінги відбудуться у рамках проекту «Підвищення Спроможності Груп Внутрішньо Переміщених Осіб» у рамках статутної та проектної діяльності БФ «Право на Захист» за підтримки Національного фонду підтримки  демократії (NED).

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.