bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий набір до Дебатної школи для підлітків у Рівному
10.05.2017

Запрошуємо підлітків Рівного для участі у дебатній школі «Рівні, але різні» на гендерну тематику. Під час школи учасники здобудуть знання у гендерній тематиці та навчаться відстоювати свою думку. Дедлайн - 14 травня 2017 р.

Що ж таке дебати? Якщо коротко, то це чітко структурований та організований публічний обмін думками щодо актуальної теми.

Вміння, які здобувають учасники дебатів неабияк допомагають у реальному житті. 
Гра в дебати розвиває такі важливі якості характеру як впевненість в собі, вміння грамотно та дипломатично відстоювати свої інтереси, критично мислити. І звичайно ж, співпрацювати з іншими членами команди.

Особливо цінно здобувати ці навички саме у підлітковому віці. Адже, зараз знання засвоюються набагато швидше та простіше. То чому б не прикласти трішки зусиль і не навчитися справді корисним речам, що стануть запорукою успіху в найближчому майбутньому.

Саме тому, ми створили дебатну школу “Рівні, але різні” для підлітків. Школа це 3 надзвичайно насичених занять, які розроблені на основі трьох ключових пунктів:

• Якісна теорія •
Ми віримо, що відсутність знань головна причина їх невикористання. Саме тому, ми викладаємо якісні матеріали, які показують “дорожню карту” розвитку навичок.
• Постійна практика •
Найкраще знання засвоюються тоді, коли відразу знаходять практичне застосування.
Тому, на наших заняттях багато практики гри в дебати.
• Зворотній зв’язок •
Зворотній зв’язок забезпечує постійне вдосконалення. Тому, кожен учасник отримує персональні рекомендації, які може використати вже на наступному занятті, або на уроці в школі чи у спілкуванні з ровесниками.

Усі заняття складатимуться з теоретичних блоків, тренінгових вправ та безпосередньо самих дебатів. Головною темою дебатної школи стане гендерна проблематика. 

По завершенню курсу підлітки навчаться:

  • вибудовувати та аргументувати свою точку зору;
  • краще опрацьовувати та аналізувати інформацію;
  • виступати на публіці.
  • працювати в команді;
  • розумітимуться в гендерній проблематиці.

І обов’язково стануть більш впевненішими в собі, знайдуть нових друзів та проведуть час в дружній та веселій атмосфері разом з однолітками та тренерами.

Вік учасників: 12-16 років
Дата початку: 15 травня (щопонеділка)
Час початку: 17.00
Участь у тренінгу - безкоштовна
Група до 15 учасників.

Зареєструватися можна за посиланням https://goo.gl/forms/Mv0ogjXp0UeiGhCh2

Дебатна школа відбувається в рамках проекту “Рівні можливості для кращого майбутнього”. 

Реалізація проекту “Рівні можливості для кращого майбутнього” стала можливою в результаті перемоги в Другому конкурсі малих грантів для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні в Рівненській і Волинській областях у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та співадмініструється РОГО «Комітет виборців України». стала можливою в результаті перемоги в Другому конкурсі малих грантів для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні в Рівненській і Волинській областях у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та співадмініструється РОГО «Комітет виборців України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.