bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Держава Україна: як це працює?»
03.05.2017

ГО «Молода Черкащина» та мережа політично активної молоді «Творці майбутнього» розпочинають набір на 3-денний семінар «Держава Україна: як це працює?». Дедлайн - 15 травня 2017 р.

ЩО? Ми хочемо реформ в Україні і навіть готові допомагати їх проводити. Але уявімо собі державу як велике підприємство зі своїми департаментами, відділами, філіями, тисячами працюючих людей, виробничими процесами, посадовими інструкціями і контролюючими органами. Чи можна зробити ефективнішою роботу, якщо не розібратися в структурі? Насправді, це все не так складно як здається на перший погляд, або як викладається на уроках правознавства. Наші тренери в цікавій та зрозумілій формі донесуть учасникам:

- Як розподіляються керівні функції в державі і хто за що відповідає?

- Як відбувається фінансування роботи в державі і що таке корупційні ризики?

- Хто і як має забезпечувати законність процесів у державі?

- Хто такі політики і звідки вони беруться?

- Як звичайний громадянин може впливати на політику і багато іншого цікавого.

ДЕ? Наш семінар буде проходити в самому серці цікавезного місця, насиченого природними багатствами, історичними подіями та містичною енергією – у Холодному Яру. Наш семінарський будинок розташований в с. Мельники, Чигиринського району, Чучупаків яр. 5-зіркового сервісу не гарантуємо, але обіцяємо масу хороших вражень, чисте повітря, цілющу криничну воду, здорову їжу, приємну компанію. Життя – напівтаборове: дівчата будуть жити в будиночку, хлопці – у наметах. Буде літній душ, триразове харчування (їжа, приготована на дровах), навчальні матеріали і багато уваги від тренерів та організаторів.

КОЛИ?Упродовж 27 – 29 травня.

ДЛЯ КОГО? Для активних людей від 18 до 30 років з Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей, які хочуть жити в Україні.

ДЛЯ ЧОГО? Для того, щоб стати активними суб’єктами змін у державі, потрібно знати як працює її механізм. Саме для тих, хто розуміє необхідність молодого покоління брати на себе відповідальність та самим творити майбутнє країни, але ще не має достатніх знань і створено цей курс. Він є базовим для активістів НУО, майбутніх політиків та й просто активних громадян, яким набридло плисти за течією, які самі хочуть створювати вітер змін.

Як стати учасником?

 Учасники семінарів відбираються на конкурсній основі згідно із заповненими заявками на участьhttps://goo.gl/IClQx1

Заявки слід заповнити до 24:00 15 травня 2017 року.Про рішення організаторів щодо вашої участі буде повідомлено до 20 травня. Організатори забезпечують тренсфер Черкаси – Мельники – Черкаси, проживання та харчування, усі навчальні матеріали. Дорожні витрати до Черкас учасники покривають самостійно.

Детальніше про мережу «Творці майбутнього» можна прочитати тутhttp://tvorci.org.ua/Заповнити анкету, щоб стати членом мережі і постійно отримувати інформацію про нові можливості можна тут https://goo.gl/bbvAOt

З питаннями звертайтеся на пошту [email protected]

Цей семінар проводиться в рамках  проекту “Просування молодіжного активізму в Центральній Україні”за фінансової підтримки NED

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.