bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cемінар «Європейська програма Horizon 2020» (Київ)
03.05.2017

Якщо Ви талановитий дослідник, маєте зареєстроване підприємство МСБ з конкурентними інноваційними розробками але Вам бракує фінансових можливостей, тоді цей семінар для Ваc. Організатор: ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», відділ економічного зростання та структурних змін в економіці.

Основні питання, які будуть розглядатися на семінарі:

  • Види діяльності та фінансування
  • Інструменти фінансування для МСБ
  • Як взяти участь
  • Пошук цільових конкурсів
  • Пошук партнерів
  • Реєстрації та валідації українських підприємств
  • Підготовка та подання Пропозиції

Мета семінару - професійно проінформувати українські підприємства і зацікавлені сторони про нову можливість отримати безплатне фінансування і встановити виробничу кооперацію з підприємствами з Європи; первинна консультація, аналіз профілю підприємства та його можливостей отримати безоплатне фінансування.

Ведучий семінару: Володимир Матюшко, к.т.н., експерт Horizon/Горизонт 2020 з  питань пошуку цільових конкурсів, партнерів, реєстрації та валідації підприємств, підготовки і подачі Пропозиції, а також супроводження до отримання фінансування.

Спеціальний гість семінару - представник української інноваційної компанії R&SQuantum. Унікальна можливість для учасників семінару поспілкуватися з підприємцем, який пройшов семінар та програму акселерації і отримав доступ до фінансування в Горизонт 2020.

Організатор: ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України», відділ економічного зростання та структурних змін в економіці.

067 440 4338 – Світлана Миколаївна Щегель.

E-mail: [email protected]
Цільова аудиторія:

-          підприємства в сфері ІТ, телеком, фармацевтика, біотехнології, авіабудування, нанотехнології, енергоефективність та інші високотехнологічні галузі;

-          МСБ з інноваційними розробками;

-          неприбуткові дослідницькі організації.

УВАГА! Участь у семінарі тільки за умов попередньої реєстрації та заповнення анкетної форми. Підтвердження та запрошення будуть надіслані на електронну пошту.

Для реєстрації, будь ласка, заповніть анкету:

https://docs.google.com/forms/d/1qS3CEseb8qM35VczF3McSlSXFOqDDiGzHErEgbTpUBM/edit  

Дата проведення: 18 травня 2017 р.

Час проведення: 14.30 – реєстрація учасників, 15.00 – початок семінару. Тривалість 3 години.

Місце проведення: м. Київ, вул. П.Мирного, 26 (4й поверх, конференц-зал)

Контакти

  • 0674404338

Коментарі

Світлана Щегель   2543 дні тому   #  

Крім основних загальних питань також буде практична частина.
ПРАКТИЧНА СЕСІЯ:
• Створення консорціумів для написання заявки на грант та співробітництва в Horizon2020
• Заповнення форми Профілю члена консорціума H2020 учасниками Форуму
• Презентації профілів H2020 учасниками (3-5 хвилин кожен)
• Попередня “brokerage-зустріч” H2020.
• Коучинг із створення консорціуму.

Тому, чим ретельніше учасник заповнює реєстраційну анкету, тим більш сфокусованою саме на його потребах буде практична частина семінару.

  •   Пiдписатися на новi
Світлана Щегель   2532 дні тому   #  

Шановні підприємці та інші зацікавлені у відвідуванні семінару, якщо у вас є будь-які питання з цього приводу, будь ласка пишіть на сторінці події у фейсбуці. Це гарний майданчик для спілкування та оперативного реагування на ваші запити.

https://www.facebook.com/events/824177027739897/

З приводу частих запитань варто чи не варто приходити на семінар… Маю наступну точку зору: гранти та проектне фінансування – це окрема мова, як іноземні мови чи мови програмування. Тож, щоб розуміти цю мову і вміти на ній спілкуватися, спершу її необхідно вивчити. Семінар буде саме про те, що це за мова, як її краще вчити та ефективно використовувати.
Якщо вам цікаво навчитися спілкуватися мовою грантів та проектного фінансування, якщо ви плануєте залучати кошти програми Горизонт 2020 на розвиток власного бізнесу і реалізації своїх інноваційних ідей і технологічних розробок, приходьте на семінар.

І ще трохи про участь України в Горизонт 2020:

За перші два роки реалізації програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020» українські науковці отримали грантів на 7 мільйонів євро

Представники малого та середнього бізнесу не відзначаються високою активністю у програмі Горизонт 2020. Було подано 21 проектну пропозицію в рамках Інструменту для МСП, однак підтримано для фінансування лише 1 за напрямком «Навколишнє середовище, ефективність ресурсів та сировинних матеріалів» з бюджетом 50 000 євро для української організації. Між іншим, представники малого та середнього бізнесу беруть участь у програмі поза межами Інструменту для МСП. З усіх організацій, які наразі беруть участь у підтриманих проектах, 11 є представниками МСП із загальним фінансуванням 1 275 195 євро. Найбільша їх кількість бере участь у Діях Марі Склодовської-Кюрі (5 представників) та у пріоритеті «Безпечна, чиста і ефективна енергетика» (3 представника).

ГОРИЗОНТ 2020: ГРАНТОВАЯ ПРОГРАММА ЕС ПО ИССЛЕДОВАНИЯМ И ИННОВАЦИЯМ
Программа оказывает поддержку широкому спектру деятельности: от научных исследований до демонстрационных проектов и инноваций, готовых к выходу на рынок
«Горизонт 2020» – крупнейшая в истории Европейского Союза программа по исследованиям и инновациям с бюджетом около 80 миллиардов евро, рассчитанным на семь лет (с 2014 по 2020 г.), в дополнение к частным инвестициям, которые будут привлечены фондом. Программа «Горизонт 2020» призвана способствовать увеличению числа инновационных технологий, открытий и перспективных разработок путем продвижения идей из научных лабораторий на рынок.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.