bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГЕО «Еко-плай» запрошує освітян на тренінг (Яремче)
24.04.2017

18-19 травня 2017 р.  в приміщенні екотуристичного візит-центру Карпатського національного природного парку буде відбуватися тренінг-презентація освітніх матеріалів проекту «Зупинимо зміну клімату, навчаючи молодь», що фінансується Посольством Австралії в Україні в рамках Програми Прямої Допомоги Уряду Австралії на 2016-2017 роки. Захід організовує громадська екологічна організація “Еко-плай”, котра у співрпаці з Карпатським національним природним парком та Європейським товариством дикої природи є виконавцем даного проекту. Дедлайн - 10 травня 2017 р.

До участі у тренінгу-презентації запрошуються вчителі природничих предметів загальноосвітніх шкіл, керівники екологічних гуртків позашкільних навчальних закладів, шкільних лісництв, профільних громадських організацій, а також працівники відділів екологічної освіти національних парків. 

Під час тренінгу учасники зможуть ознайомитися з освітніми результатами проекту: 

тренінговим модулем та посібником, де представлені матеріали щодо причин та наслідків змін клімату, антропогенні зміни в Карпатському національному природному парку, споживання енергії, проблеми із забрудненням та поводження з твердими побутовими відходами, перспективи розвитку екологічного туризму на природно-заповідних територіях, а також роль волонтерства та європейську систему охорони дикої природи; 

настільною грою “Подорож Карпатським національним природним парком”

та дитячим журналом “Дика п’ятірка”.

Учасники тренінгу зможуть не лише отримати ці освітні матеріали для подальшого використання у своїй роботі, а також ознайомитися з рекомендаціями щодо їх впровадження в освіту дітей. Крім цього, на тренінгу буде представлений європейський досвід екологічної освіти.

На завершення гості тренінгу матимуть можливість ознайомитися з концепцією “не залишай слідів”, здійснивши екскурсійне відвідування еколого-пізнаваної стежки “На водоспад Гук”. Це один з найпопулярніших маршрутів Карпатського національного природного парку, котрий є також і гарним прикладом для вивчення впливу глобального потепління на екосистему.

Учасникам тренінгу з інших регіонів буде забезпечено проживання у двомісному номері на період з 18 по 19 травня (1доба) та харчування (18-19 травня: сніданок, обід, вечеря). Для учасників, у котрих можуть виникнути труднощі з доїздом, може бути зарезервована ще одна додаткова доба.

Усіх бажаючих взяти участь просимо звертатися за телефоном 096 814 40 86 (координатор пректу Мар’яна Стовбан) або писати на електронну пошту [email protected] до 10 травня 2017 року. Поспішайте, кількість місць обмежена.

Цікаву еко-освітню інформацію та більше про наш проект Ви зможете знайти на сайті проекту http://eco-pl.info.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.