bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з форум-театру (Львів)
13.04.2017

Запрошуємо  взяти участь у семінарі  з форум-театру, який відбудеться 25-27 квітня 2017 року в рамках проекту «Запобігання упередженому ставленню до внутрішньо переміщених осіб у м. Львів шляхом проведення просвітницьких заходів у  громаді». Дедлайн - 20 квітня 2017 р.

 Під час триденного семінару  ми навчимося:

  • ✔ проявляти себе через мистецтво «мовою тіла»;
  • ✔ грати в театральні ігри та освоїти акторські навички;
  • ✔ ділитися своїми емоціями і  думками;
  • ✔ обговорювати важливі питання і знаходити на них відповіді;
  • ✔ створимо постановку, яку продемонструємо публічно в останній день семінару.

 Мета проекту - Запобігти упередженому ставленню до ВПО у м. Львів, шляхом проведення просвітницьких заходів у місцевій громаді та серед представників державних структур протягом лютого-травня 2017 р.

 Дати проведення:25-27 квітня, з 11.00 до 18.30. Участь у всіх трьох днях є обов’язковою.

Місце проведення:  м. Львів

Учасники/учасниці тренінгу: до участі запрошуються громадські активисти, представники ЗМІ та представники державних структур, що проживають у м. Львів. 

Для участі в семінарі НЕ потрібно бути актором та НЕ потрібно мати попередній акторський досвід, треба тільки Ваше бажання, натхнення і три дні Вашого часу, який Ви готові присвятити творчості!

Як подати заявку: для того, щоб взяти участь у семінарі  та стати частиною вистави, необхідно заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/GiKsv6bNwtXjaFHF3  

Прийом заявок завершується  20 квітня о 23.59.

Кількість місць обмежена.

Організатори забезпечують харчування учасників під час проведення майстер-класу та підготовки вистави.  

Вартість проїзду та проживання НЕ відшкодовується.

 Що таке форум-театр?

Форум - театр - дуже незвична форма театру, яка допомагає подивтися на самих себе та на оточуючий світ з різних сторін, розвиває критичне мислення та ініціативність. За допомогою інтерактивних ігор та вправ учасники самі визначають тему постановки, вчаться знаходити рішення у конфліктних ситуаціях.

Кожна вистава форум-театру унікальна, адже в ній беруть участь як актори, так і  глядачі, а сюжет народжується та трансформується безпосередньо на сцені!

Зокрема, технологія Форму-театру як засобу вирішення соціальних проблем та зняття соціальної напруги у суспільстві відома з 1960-х років. Основна ідея Форум театру – показати суспільству необхідність участі кожної людини у побудові  кращого майбутнього, пояснити людям, що у більшості випадків покращення їхнього життя й зміни соціальної ситуації в країні залежать від них самих. Автором методики форум - театру є творець народного театру Бразиції - Августо Боаль.

Реалізація міні-проекту «Запобігання упередженому ставленню до ВПО у м. Львів шляхом проведення просвітницьких заходів в громаді» здійснюється ГО «Промінь змін» у рамках проекту «Активні громадські дії на подолання гуманітарної кризи в Україні», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини в Чернігові» при сприянні Національного фонду на підтримку демократії (NED). Проект є частиною плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».Погляди розробників та виконавців міні-проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією Громадської спілки «Освітній дім прав людини в Чернігові» та Національного фонду на підтримку демократії (NED).   

Контакти

Коментарі

Олена Дуброва   2561 день тому   #  

Якщо не вдається перейти за посиланням на анкету реєстрації, будь ласка, скористайтесь цим посиланням https://goo.gl/forms/GiKsv6bNwtXjaFHF3
З повагою, Олена Дуброва. У разі питань звертайтесь +380966008111

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.