bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Як написати грантову заявку на конкурси ЄС?» (Хмельницький)
18.04.2017

20 квітня 2017 року об 11.00 Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує представників громадських організацій Хмельницької області, бізнесменів, представників влади міста та усіх зацікавлених до участі в тренінгу з написання грантових заявок для проектів Європейського Союзу. Участь у зустрічі безкоштовна.

Що? «Як написати грантову заявку на проекти ЄС?» – тренінг від Представництва ЄС

Коли? 20 квітня 2017 року, четвер, 11.00-13.30

Де? м. Хмельницький, Арт-центр Maslo, Староконстянтинівське шосе, 20/3

Під час тренінгу учасники більше дізнаються про грантові програми ЄС, особливості написання грантових заявок, види грантів. Учасники зможуть не лише дізнатись довідкову інформацію та отримати джерела для пошуку необхідної інформації про гранти ЄС, а також отримають практичні поради від експертів щодо того:

  • Як отримати грантову підтримку ЄС;
  • Як підготувати успішну грантову заявку;
  • Як працює грантове фінансування;
  • Які є поточні програми та гранти ЄС, на які можна подати заявку.

Експерти дискусії:

  • Вікторія Талашкевич, експерт з  розробки та подання грантових заявок, координаторка Прес-клубу реформ, м. Кропивницький

Участь у заході безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/grants-workshop

Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року по всій Україні. Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Ольги Гуртовенко, 050 82 02 777, [email protected] та Ірини Попової, 093 416 20 33, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.