bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадянської просвіти (Запоріжжя)
11.04.2017

Громадська організація «Розвиток Громадянського Суспільства України» оголошує конкурс на участь у проекті «Школа громадянської просвіти», який реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США). Дедлайн - 25 квітня 2017 р.

Дата проведення проекту: 05-07 травня 2017 року.

Мета нашого проекту є формування активної громадянської позиції для самореалізації в умовах змін серед молоді східних та західних областей.

 В рамках проекту ми прагнемо розвивати співпрацю з представниками інститутів громадянського суспільства та сприяти культурному порозумінню між представниками з різних регіонівУкраїни через організацію програм обміну.

Стратегічною метою візиту є збільшеннякількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюговуреакцію позитивних змін в суспільстві.

Цільовою аудиторією проекту стане молодь (віком від 18 до 35 років включно), яка має активну громадянську позицію та здатність застосувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності та бажання ініціювати зміни у своїй громаді. В рамках проекту  четверо представників із західних областей (Івано-Франківська, Львівська, Вінницька, Хмельницька), обрані на конкурсній основі, будуть запрошені відвідати місто Запоріжжя, з метою презентації своєї організації, обміну досвідом та обговорення можливості підготовки спільних міжрегіональних проектів.

В рамках 3-денного проекту майбутні учасники матимуть змогу взяти участь  у дводенному тренінгу на тему: «Розвиток громадянського суспільства в умовах децентралізації» та «Ефективні комунікації в громаді», а також презентувати власну організацію та/або досягнення в сфері розвитку громадянського суспільства під час публічного виступу, на який будуть запрошені громадські діячі, держслужбовці, депутати рад різних рівнів, журналісти та представники бізнесу.

Окрім цього, гості зможуть відвідати установи та організації Запорізької області, органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

За результатами візиту учасники отримають підтверджуючі сертифікати.

Для участі у проекті необхідно заповнити Аплікаційну заявку (у додатку). Заповнену заявку надсилати на електронну адресу:  [email protected].

Дедлайн - 25 квітня 2017 року включно.

Про результати відбору буде повідомлено 26 квітня 2017 року.

Організатори забезпечують проживання, харчування та трансфер в рамках проекту. Вам необхідно оплатити свою дорогу до міста Запоріжжя та зворотньо. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.