bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Досягнення гендерної рівності в сфері зайнятості» (Рівне)
10.04.2017

В рамках проекту «Становлення гендерної рівності у суспільстві», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу у Рівному відбудеться безкоштовний тренінг «Досягнення гендерної рівності в сфері зайнятості».

Проблема гендерної нерівності на вітчизняному ринку праці не є виключно економічним, а скоріше соціально сконструйованим феноменом, в основі якого лежать соціальні стереотипи, засновані на уявленнях про існуюче становище чоловіків та жінок, норми їхньої поведінки, мотиви та потреби. Гендерна нерівність погіршує якість людського потенціалу; сповільнює економічне зростання; знижує ефективність стратегій розвитку та боротьби з бідністю, що, звичайно ж, отримує відображення на структурі і динаміці зайнятості та безробіття.

Вас цікавлять ці питання і Ви хотіли б дізнатись більше? ГО «Єдність» запрошує всіх зацікавлених відвідати тренінг, здобути гендерні компетенції, обговорити питання рівності та знайти рецепти розв’язання проблеми гендеру на ринку праці разом з громадським діячем, журналістом, науковцем та нашим тренером Сергієм Штурхецьким!

Реєструйтесь у Google формі вже зараз:

https://goo.gl/forms/qPLW1yCFfCNm3Ued2

Чекаємо на Вас 26 квітня 2017 року о 09.45 у приміщенні Infohub (м.Рівне, вул. Словацького, 3а).

СТАНЬ ЧАСТИНОЮ ПРОЕКТУ «СТАНОВЛЕННЯ ГЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ У СУСПІЛЬСТВІ»!

Твої, ГО «Єдність» та ГО «Спілка жінок Куликівщини»

Проект «Становлення гендерної рівності у суспільстві» впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні.

Контакти

  • (0362) 28-24-83
  • (093) 004-46-04
  • (097) 405-33-95
  • (066) 825-51 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.