bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено конкурсний набір до Школи громадського контролю (Харків)
06.04.2017

ГО «Інститут демократичного розвитку Харківщини» оголошує конкурсний набір до «Школи громадського контролю», яка відбудеться протягом травня-червня 2017 року у м. Харків. Дедлайн - 23 квітня 2017 р.

Метою Школи є підвищення професійних навичок журналістів, громадських активістів та блогерів з питань проведення журналістських розслідувань, громадського контролю за органами влади та лобіювання реформ на місцевому рівні з метою підвищення прозорості органів державної влади.

Програмою Школи передбачено 5 лекцій та інтерактивних тренінгів за наступними темами: - “Моніторинг місцевих бюджетів: теорія та успішні кейси”, “Відкриті дані: як знайти потрібну інформацію?”, “Доступ до публічної інформації”, “Конфлікт інтересів державних службовців: механізми виявлення та протидії”, “Соціальні медіа: як поширювати інформацію про розслідування?”.

Тренерами та лекторами Школи стануть провідні спеціалісти в цій сфері, відомі журналісти та громадські активісти.

До участі в школі запрошуються громадяни України, які:

- є журналістами або громадськими активістами і працюють в Харківській області;

- зголошуються пройти повний курс навчання протягом всього терміну Школи;

Для участі у Школі необхідно заповнити конкурсну анкету за посиланням  та написати мотиваційний лист на електрону адресу [email protected] з поміткою “Участь у Школі громадського контролю”.

Анкети приймаються до 23:59  23 квітня 2017 року.

Проект «Прозорі бюджети Харківської області: спільні дії громади та ЗМІ» здійснюється ГО «Інститут демократичного розвитку Харківщини» за підтримки Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.