bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар для лідерів півдня Одещини «Побудова діалогу заради миру в громаді»
04.04.2017

ГО «Регіональний аналітичний центр» запрошує 25 лідерів громад  – сільських та селищних голів, депутатів сільських, селищних рад, депутатів районних рад – Ізмаїльського, Болградського, Ренійського районів Одеської обл. до участі в начальному семінарі. Дедлайн - 19 квітня 2017 р.

З метою  посилення спроможності сільських та селищних громад півдня Одеської області у протистоянні інформаційним маніпуляціям, що ставлять на меті розпалювання конфліктних ситуацій в громадах, підвищення кваліфікації лідерів громад у вирішенні конфліктів, підтримці та захисті прав людини на місцях, протистоянні мові ворожнечі Громадська організація «Регіональний аналітичний центр» запрошує 25 лідерів громад  – сільських та селищних голів, депутатів сільських, селищних рад, депутатів районних рад, громадських активістів – Ізмаїльського, Болградського, Ренійського районів Одеської області до участі в начальному семінарі «Побудова діалогу заради миру в громаді», що відбудеться  27-29 квітня 2017 р.

 Семінаром буде охоплено наступні теми:

-        виклики лідера громади під час конфлікту;

-        як розпізнавати та уникати різноманітних провокацій та ворожнечі, що загрожують безпеці та репутації громади;

-        інструменти побудови ефективного діалогу в ситуаціях непорозуміння в громаді та соціальної напруженості.

Про місце проведення заходу буде додатково повідомлено відібраним учасникам.

 Заявки приймаються по 19 квітня. Про результати відбору буде повідомлено 21 квітня.

Для реєстрації на тренінг необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://goo.gl/AmLlOk

Тренери:

Катерина Гусєва (Одеська обласна група медіації): менеджер проектів, коуч з організаційного консультування, тренер, фасилітатор, медіатор, оцінювач, автор. Консультант, тренер з 2000 р .; медіатор і фасилітатор з 1998 р. Досвід по роботі з етнічними конфліктами: з 1999 року. Робота в Криму, на Північному Кавказі, Киргизстані. Досвід з розвитку спільнот в різних регіонах РФ з 2008 по 2016 роки. Робота з ініціативними групами та персоналом НКО по зміцненню потенціалу та організаційної стійкості в різних сферах - екологія, громадська участь, муніципальні вибори, містобудівні питання. Членкиня Східно-Європейської Мережа Глобального Партнерства щодо запобігання збройних конфліктів (East Europe GPPAC Network). Автор і редактор ряду публікацій з НКО-тематиці..

Максим Буткевич (Київ): співкоординатор Проекту «Без кордонів», що опікується наданням допомоги біженцям та шукачам притулку в Україні, моніторингом та протидією проявам ксенофобії та інших форм дискримінації в українському суспільстві, інформаційно-освітньою роботою, допомогою внутрішньо переміщеним особам. Член Громадської ради при Державній міграційній службі та Експертної ради при Комітеті Верховної Ради з України з прав людини. Протягом 10 років працював журналістом-міжнародником на українському телебаченні та Всесвітній Службі Бі-Бі-Сі. Протягом року - радником з питань громадської інформації Представництва УВКБ ООН в Білорусі, Молдові та Україні

Усі учасники отримають сертифікати про проходження навчання. Найбільш активні і  мотивовані зможуть закріпити та поглибити отримані знання, долучившись до діяльності робочої моніторингової групи.

Участь у заході безкоштовна, витрати, пов’язані з участю в семінарі (проживання в готелі, харчування, транспортні витрати (за умови надання квитків), покривають організатори.

З питаннями можна звертатись на електронну пошту ГО «Регіональний аналітичний центр» [email protected] або за телефонами: 0631287969 та 0502564089 (Євгенія)

Семінар проводиться в рамках проекту «Миротворчість у громадах півдня Одещини» за фінансової підтримки Європейського Союзу через International Alert. 

Контакти

  • 0631287969

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.