bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітній проект «Фінансовий менеджмент для НУО: просто про складне»
03.04.2017

У червні-серпні 2017 року у трьох містах Запоріжжі, Дніпрі та Харкові попередньо заплановані дводенні тренінги та он-лайн навчання (вебінари та консультації). Громадська організація «Інститут податкових реформ» за підтримки федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, яка діє за дорученням Уряду Німеччини, планує розпочати новий освітній проект «Фінансовий менеджмент для НГО: просто про складне».

Проект покликаний підвищити обізнаність працівників та членів громадських організацій, щодо фінансового планування та ведення бухгалтерської і податкової звітності. Сприятиме організаційній спроможності та фінансовій стійкості громадських організацій, а також зменшенню випадків проблемних ситуацій, які виникають при звітуванні у контролюючі органи.

У червні-серпні 2017 року у трьох містах Запоріжжі, Дніпрі та Харкові попередньо заплановані дводенні тренінги та он-лайн навчання (вебінари та консультації), які включатимуть такі компоненти:

– забезпечення фінансової спроможності — як спланувати бюджет та зробити організацію фінансово стійкою;

– ведення фіскальної звітності та бухгалтерського обліку — як вести облік та звітування за отриману благодійну допомогу та пожертви, членські внески та інші фінансові і матеріальні надходження;

– роз’яснення юридичних особливостей оподаткування ГО для уникнення проблемних ситуацій та штрафних санкцій при звітуванні у контролюючі органи.

Цільовою аудиторією мають стати представники громадських організацій. При обмеженій кількості учасників пріоритет буде надаватися представникам ГО, які працюють з вимушено переміщеними особами (ВПО), та проживають/працюють у віддалених від обласних центрів районах.

Організатори беруть на себе витрати пов’язані з проведенням тренінгів та харчуванням учасників.

Учасники тренінгів самостійно покривають витрати, пов’язані з проїздом та проживанням.

Якщо Ви зацікавлені взяти участь у тренінгу просимо заповнити попередню заявку за посиланням:

https://goo.gl/forms/sj9X24ays6T0zLow2

Контакти

  • Михайло
  • (044) 235 15 63 або (067) 539 00 27

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.