bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Енергоефективна громада: можливості для локальних змін» (Хмельницький)
27.03.2017

Семінар проводиться для представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади. Мета семінару - підвищення їх компетенцій у сфері впровадження енергоефективних заходів на місцях. Дедлайн - 12 квітня 2017 р.

Запрошуємо Вас взяти участь у семінарі «Енергоефективна громада: можливості для локальних змін», що відбудеться 19-20 квітня 2017 року в м.Хмельницькому.

Семінар проводиться для представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади. Мета семінару - підвищення їх компетенцій у сфері впровадження енергоефективних заходів на місцях.

Навчальні блоки охоплять такі теми: “Можливості фінансування енергоефективності для ОМС”, “Законодавчі зміни в сфері енергоефективності. Енергетична стратегія України до 2035 року”, “Стратегічне планування в сфері енергоефективності та залучення інвестицій. Практичні поради на прикладі інвестиційних проектів учасників семінару”, “Аналіз потенціалу громад в енергетичній сфері”, “Співпраця громадських організацій та органів місцевого самоврядування в сфері енергоефективності”. Також в учасників семінару запланована поїздка на показові об’єкти Хмельницької міської ради.

Участь у семінарі безкоштовна, учасники забезпечуються проживанням та харчуванням. Проїзд до місця проведення заходу та у зворотньому напрямку НЕ компенсується. Відбір учасників проходить на основі цієї реєстраційної форми, яка відкрита до 12 квітня. На основі поданих заявок буде відібрано 20 учасників, яких повідомлять про відбір не пізніше ніж 18:00 14 квітня.

Організатори: Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, ГО “Еко-клуб” (Рівне). Партнер - ГО “Хмельницький молодіжний клуб розвитку”.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/0B17ZW
Запитання за тел. (096)9450251

Контакти

  • Степан Кушнір
  • (096) 945 02 51

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.