bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЦеГрін запрошує на навчання майбутніх учасників Громадського бюджету Львова
21.03.2017

Стартував проект «Керувати бюджетом міста – просто! Бюджет участі для львів’ян». Мета проекту: активізувати львів’ян віком від 16 років до участі у проекті «Бюджет участі» — подавати власні проекти та голосувати за запропоновані. Дедлайн - 31 березня 2017 р.

Даний проект впроваджується громадською організацією Центр громадянських ініціатив (ЦеГрін) за підтримки Львівської міської ради.

У 2016 році організація проводила моніторинг реалізації проекту «Бюджет участі-2016» у місті Львові. Проект продемонстрував не велику активність мешканців при голосуванні – до 90 голосів середній показник за один проект. За словами голови правління ЦеГрін Віталія Загайного, реалізація проекту «Керувати бюджетом міста – просто! Бюджет участі для львів’ян» дозволить підвищити рівень участі мешканців у голосуванні 2017 року на 20-25% в порівнянні з показниками 2016 року, тобто на 5-6 тисяч осіб більше та досягнути показника близько 30 тисяч голосуючих. Фахівці ЦеГрін популяризуватимуть «Бюджет участі» серед мешканців міста та навчатимуть учасників проекту перетворювати власні ідеї в успішні проекти.

Сформована команда активістів у квітні-травні пройде навчання і поширюватиме інформацію про проект на відкритих зустрічах ширшій аудиторії львів’ян. Етапи проекту - висвітлюватимуться. Підсумує результати проекту прес-конференція у серпні 2017 року.

2017 року загальноміський проект «Бюджет участі» реалізовуватиметься у Львові вже вдруге. Розмір «Бюджету участі» —  1% від обсягу міського бюджету розвитку.

Зареєструватись на навчання можна за цією анкетою:

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.