bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги «Участь ВПО у виборчих процесах»
15.03.2017

Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) за підтримки Embassy of Great Britain, запускає ряд дводенних тренінгів для громадських активістів, журналістів, представників органів влади та всіх зацікавлених осіб з питання забезпечення політичних прав внутрішньо переміщених осіб в Україні.

 

Тренінги пройдуть у 10 містах України; участь у тренінгах безкоштовна (організатори забезпечують проживання та проїзд учасників).

Графік проведення тренінгів:


- 22-23 березня у Полтаві (для учасників з Сумської та Полтавської областей) та 27-28 березня у Харкові (для учасників з Харківської, Донецької та Луганської областей)
- 26-27 березня у Вінниці (для учасників з Тернопільської, Хмельницької та Житомирської областей) та 28-29 березня у Рівному (для учасників з Волинської та Рівненської областей)

- 20-21 березня у Львові (для учасників з Львівської та Тернопільської областей) та 25-26 березня у Івано-Франківську (для учасників з Івано-Франківської, Закарпатської і Чернівецької областей)

- 25-26 березня в Одесі (для учаснкиів з Одеської та Запорізької областей) та 28-29 березня у Миколаєві (для учасників з Херсонської та Миколаївської областей)
- 26-27 березня у Кропивницькому (для учаснкиів з Кіровоградської та Дніпропетровської областей) та 28-29 березня у Черкасах (для учасників з Київської, Черкаської та Черніговської областей)

Щоб взяти участь у тренінгу, необхідно заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/2tCCPS27hvS185aw1 . Оскільки кількість місць для участі у тренінгах обмежена, учасники будуть відібрані на конкурсній основі. Реєстрація закривається за 3 дні до початку тренінгу.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.