bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Е-декларації: як правильно читати та що робити далі» (Чернігів)
13.03.2017

25 березня 2017р. в м. Чернігів відбудеться тренінг «Е-декларації: як правильно читати та що робити далі» для журналістів-розслідувачів та представників\ць НУО, що працюють у сфері протидії корупції. Дедлайн - 18 березня 2017 р.

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні запрошують журналістів-розслідувачів та представників\ць НУО, що працюють у сфері протидії корупції, подати заявку на участь у тренінгу «Е-декларації: як правильно читати та що робити далі».

Тренер - Віталій Шабунін – експерт з питань протидії корупції.

Захід відбудеться у м. Чернігів 25.03.2017р.

У жовтні 2016 р. закінчилася подача декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.  Вперше в історії України за подання завідома неправдивих даних передбачається кримінальна відповідальність.  

Учасники\ці дізнаються детально про принципи нової системи електронного декларування та систему оскарження виявлених порушень; навчаться працювати із єдиним державним реєстром декларацій та перевіряти інформацію з щорічної декларації.

Для участі необхідно надіслати заповнену українською мовою анкету на e-mail: [email protected]   до 18 березня 2017р. включно. Відібрані на основі анкет учасники\ці будуть запрошені до участі та отримають детальну інформацію від організаторів.  Тренінг є безкоштовним.

Контакти

  • Ніколенко-Баєва Анна
  • 050 3741014

Коментарі

Сімашова Алла   2597 днів тому   #  

7доброго дня. Витрати на проїзд компенсуються

  •   Пiдписатися на новi
Дмитро НіколенкоБаєв   2595 днів тому   #  

Ні, не компенсуються.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.