bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні семінари та вебінари з методики викладання англійської мови
13.03.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, студентів і всіх охочих на безкоштовні науково-практичні семінари та вебінари з методики викладання англійської мови.

Мова заходів – англійська.

Учасники семінарівамериканського викладача-методиста Сенеки Раян отримають сертифікати в кінці курсу! 

Участь у заходах безкоштовна! 

Запрошуються всі охочі!

РОЗКЛАД НА БЕРЕЗЕНЬ:

— Вівторок, 14 березня, 16:00-17:30 Семінар «Змішане навчання (Blended Learning) з інтерактивними книжками LanguaBooks™UA»

Презентер: Ева Павленко, керівник проектів у компанії LanguaMetrics, викладач англійської мови.

Зараз усі говорять про змішане навчання (BlendedLearning). Що означає ця навчальна модель і чому вона набирає все більше популярності? Які переваги змішаного навчання? Змішаний навчальний курс передбачає, що студенти відвідують заняття, що проводяться  викладачем в традиційному класному середовищі, а також самостійно виконують онлайн-компоненти курсу за межами класної кімнати (http://edglossary.org/blended-learning~~HEAD=pobj).

На цьому семінарі ми розглянемо цей формат і продемонструємо, як використання інтерактивних онлайн книг LanguaBooks ™ UA може стати ефективним електронним компонентом  вашого успішного курсу змішаного навчання.

Ми також ознайомимось з LanguaCards, які є цікавим способом поєднання традиційного та електронного навчання. Ми обговоримо друковані та онлайн книги як поєднання ефективних підходів для реалізації змішаного навчання. А також продемонструємо нашу колекцію LanguaPhonics, яка незабаром стане доступна в друкованій та онлайн версії.

Наостанок, ми розглянемо нове завдання з розповідання історій в рамках LanguaBooks ™ і обговоримо, як це завдання може бути використане у змішаному навчанні.

— Середа, 15 березня, 14:00-15:00 Вебінар «Розвиток автономії студентів для більшого залучення в навчальний процес» з американським викладачем-методистом

У той час як вчителі часто надають своїм учням велику кількість знань про іноземну мову й багато можливостей для практики, вони часто ігнорують важливість навчання своїх учнів тому, як ефективно вивчити мову. На цьому вебінарі розглядатимуться переваги й стратегії  інтеграції навчанню навичок ефективного засвоєння знань в процесі викладання іноземної мови.

Вебінар транслюватиметься у приміщенні Ресурсного центру для викладачів англійської мови.

— Середа, 15 березня, 16:00-17:30 Методологічний семінар 1.7 «Як навчити говорити про науку й винаходи»

Презентер: Марина Цегельська - доцент в Криворізькому педагогічному університеті; директор освітнього центру «Інтерклас»; випускниця Програми імені Фулбрайта; віце-президент Всеукраїнської організації TESOL (Викладання англійської мови носіям інших мов).

Опис семінару: Хоча технологічні розробки є предметом численних дискусій, викладання про них не є простим завданням. Наука і технології  видаються такою безмежною темою як і сучасне життя. Таким чином, щоб зробити навчання більш ефективним, я пропоную кілька ідей, які також будуть ключовими моментами семінару:

1) Розуміння того, як зроблені винаходи і як вони працюють. Це може бути частиною будь-якої теми, яка включає в себе інструменти (Житло, Школа, Фільми, та ін.), і де ми можемо говорити про вдосконалення.

2) Винаходи з історичної точки зору - коли вони були зроблені і як вони працюють.

3) Розвиток мовної свідомості й загального світогляду під час розмови про винаходи.

— П’ятниця, 17 березня, 16:00-17:00 «Як зробити семінари інтерактивними та веселими»

Презентер:Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

Ви плануєте провести власний семінар? Тоді цей воркшоп для Вас! Ми обговоримо деякі основи створення динамічних семінарів, які зможуть справити враження на будь-яку аудиторію. Цей вступний семінар має на меті заохотити викладачів розвивати свою професійну кар’єру, почавши проводити власні заходи.

— П’ятниця, 24 березня, 16:00-17:30 «Англійська мова й мистецтво: творчі ідеї для викладання англійської мови»

Презентер:Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

Мистецтво існує в кожній культурі протягом всієї історії людства. Воно має силу викликати сильні емоції й спонукає до захопливих дискусій. Таким чином, аналіз творів мистецтва є відмінним способом для заохочення вивчення мови. Приєднуйтесь до цього семінару й дізнайтесь, як використовувати мистецтво як основу для вивчення англійської лексики, граматики й розвитку багатьох інших навичок!

— Середа, 29 березня, 15:00-16:00 Вебінар «Фотографування у викладанні англійської мови: Зацікавлюйте, надихайте, творіть, вчіть»

Презентер: Крістал Бок Тіссен, викладач-методист з США. Крістал викладала англійську мову протягом  багатьох років в різних країнах, в тому числі три роки в Луганську, Україна.

Фотографування (і його основний інструмент, камера) зараз є невід’ємною частиною нашого цифрового й мобільного життя. Оскільки студенти вже мають цей пристрій, викладачі можуть почати використовувати його потенціал як інструмент для вивчення іноземної мови. На цьому вебінарі учасникам продемонструють завдання й плани занять з застосуванням фотографування для розвитку навичок усного мовлення, творчого письма, збагачення словникового запасу, залучення  до громадського життя, тощо для вивчаючих англійську мову й фотографів будь-якого рівня.

Вебінар транслюватиметься у приміщенні Ресурсного центру для викладачів англійської мови.

— П’ятниця, 31 березня, 16:00-17:30 Семінар 1.1 «Розвиток мовлення по методиці Монтессорі як передумова для вивчення дошкільниками англійської мови»

Презентер: Олеся Недєлчева, провідний Монтессорі-педагог в “Школі Монтессорі Нової Епохи” (Київ, Україна), сертифікований Монтессорі-педагог для дітей віку 2,8 - 6 років.

Цикл з трьох семінарів присвячений навчанню дітей дошкільного віку англійській мові як іноземній шляхом використання підходів та інструментів Монтессорі-методу.

На семінарі №1 “Розвиток мовлення як передумова для вивчення дошкільниками англійської мови” будуть обговорені наступні питання:

- розвиток мовлення через моделювання правильної вимови; - розширення словникового запасу; - активне слухання через ігрову та  пізнавальну діяльність; - послідовність подання матеріалу в процесі вивчення дітьми англійської мови як іноземної; - інструменти та методи для формування грамотної фразової англійської мови у дітей дошкільного віку.

- Семінари та вебінари відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Григорія Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

- Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]

- Детальна інформація: https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.