bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів та виробників ЗМІ від «Open Media Hub» (Київ)
13.03.2017

22-25 березня 2017 року у місті Київ відбудеться тренінг для журналістів та виробників українських ЗМІ у рамках програми «Open Media Hub», фінансованої Представництвом Європейського Союзу. Навчання у рамках тренінгу буде стосуватися покращення навичок виробництва новин. Дедлайн - 20 березня 2017 року.

Курс буде орієнтовано на поліпшення незалежної і об'єктивної журналістики засобами візуального сторітелінгу. Навчання буде спрямоване на створення протягом тренінгу історій із застосуванням сучасних навичок сторітелінгу у режимі реального часу.

Якщо хочете взяти участь у тренінзі, запропонуйте три історії, які зможете підготувати протягом навчання від Фундації Томсон під керівництвом експертки Зої Чарльз:

1. «Історія людини» – ми хочемо поглянути на обличчя України очима реальних людей у реальних життєвих ситуаціях.

2. «Новина» - актуальна тема, яка пов’язана із тематикою відносин Україна-ЄС

3. «Коротка історія «Мені 20» - оповідть про те, чого прагне сучасна молодь

Просимо подавати заявку он-лайн через посилання, щоб їх могла побачити тренерка Зойя Чарльз. Адже протягом чотирьох днів тренінгу ви будете працювати над їх безпосереднім створенням, зйомками, редагуванням, завершенням сценаріїв. Ці історії будуть потім розміщені на платформі Open Media Hub і веб-сайті для обміну між учасниками на місцевому та регіональному рівнях: http://openmediahub.com 

Проект «Open Media Hub» спрямований на підвищення професійної майстерності журналістів та медіа-менеджерів і підтримку виробництва аудіовізуального контенту та інтернет-матеріалів в країнах Європейського сусідства, щоб внести свій вклад у розвиток незалежних засобів масової інформації.

Проект реалізується консорціумом на чолі з Thomson Foundation і європейськими медіа-організаціями, такими як France Médias Monde, the European Journalism Center and Free Press Unlimited.

Щоб подати заявку, будь ласка, перейдіть за посиланням. Термін подачі заявок 23:45 годин вечора 20 березня 2017 року.

 

 

 

Контакти

  • Вікторія Талашкевич
  • https://www.facebook.com/ViktoriyaTalashkevych

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.