bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги в рамках проекту «Громадянська просвіта молоді на Сході України»
27.02.2017

Запрошуємо Вас долучитися до наших ініціатив та стати експертом  проекту    «Громадянська просвіта молоді на Сході України». У квітні-травні 2017 року планується проведення  низки тренінгів щодо формування соціальної активності молоді, написання та підготовки соціальних проектів.

У квітні-травні 2017 року планується проведення  низки тренінгів щодо формування соціальної активності молоді, написання та підготовки соціальних проектів. Тренінги  будуть проводиться протягом двох днів у таких містах:

08.04-09.04 – м. Слов’янськ

22.04-23.04 – м. Маріуполь

13.05-14.05 – м. Покровськ

27.05-28.05- м. Сєверодонецьк

Орієнтовна програма тренінгів додається.

Цільова аудиторія: молодь 18-35 років, група до 30 осіб.

За умови активної роботи, учасники отримають сертифікат про проходження тренінгів, який стане перепусткою в другий етап проекту.

У червні 2017 відбудеться конкурс проектів учасників, переможці отримають фінансування (до  20.000 грн.),  інформаційну  та консультаційну підтримку протягом всього терміну реалізації проекту (до  листопада 2017 року).

Витрати на дорогу, проживання та харчування  - за рахунок організаторів, оплата за роботу оговорюється окремо з кожним експертом.

Вимоги до експертів:  обізнаність з теми, наявність тренерського досвіду, заповнення  форми, наявність документів ФОП /Юр.ос., готовність підтримувати зв’язок з учасниками та організаторами до кінця проекту в якості експерта проектів та консультантів.

Якщо Ви бажаєте долучитися до нашої команди, заповніть, будь ласка, форму і ми вам зателефонуємо.

Більше інформації можна отримати за адресою [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.