bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс «Перша психологічна допомога в екстрених і кризових ситуаціях»
22.02.2017

На платформі ВУМ online ви можете ознайомитись із тим, як постійний стрес впливає на якість життя та здобути уміння надавати першу психологічну допомогу. Сьогодні в Україні ця навичка має стати такою ж поширеною, як і перша медична допомога.

Умови життя сучасного українського суспільства - безліч конфліктних ситуацій, нескінченний потік агресивної і, часто, недостовірної інформації в ЗМІ - ставлять високі вимоги до людської психіки. Щоб успішно справлятися з цими викликами, треба вміти керувати, перш за все, собою і своїми емоціями. Кожен з нас у той чи інший спосіб психологічно залучений в екстремальну ситуацію: або як жертва, або як свідок. Безперервне перебування в стані стресу впливає на якість життя як особистості, так і всього суспільства в цілому. Уміння надавати першу психологічну допомогу в екстремальних ситуаціях повинно стати такою ж невід’ємною навичкою, як і надання першої медичної допомоги.

Курс є глибоко практичним і заснований на багаторічному досвіді роботи з людьми, які переживають кризові та надзвичайні ситуації. До програми курсу включено міжнародні практики та стандарти по роботі з наслідками травматичних подій (Великобританія, Ізраїль). Курс буде корисним для кожного і, зокрема, для представників професій, що допомагають: педагогів, соціальних працівників, волонтерів, медиків, психологів.

ВУМ online - це всеукраїнська освітня платформа, яка через освіту поширює ідеї і сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні. Запрошуємо долучитися до спільноти ВУМ online.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.