bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Досягнення європейських стандартів. Угода про асоціацію: перспективи та виклики»
21.02.2017

Донецький молодіжний дебатний центр оголошує набір журналістів з Донецької та Луганської областей на тренінг «Досягнення європейських стандартів. Угода про асоціацію: перспективи та виклики». Захід відбудеться 13-15 березня 2017 року в м. Києві. Дедлайн - 3 березня 2017 р.

Метою тренінгу є підвищення рівня обізнаності журналістів з питань євроінтеграції, стандартів, можливостей, що відкриває ЄС для України та її регіонів, переваг співпраці, зобов’язань щодо виконання Угоди про асоціацію: Україна-ЄС.

Програма навчання включатиме такі питання:

  • особливості висвітлення відносин України та ЄС в контексті сучасної політичної ситуації в Україні;
  • позитивний досвід співпраці з ЄС;
  • можливості, що відкриваються для України  і для кожного регіону зокрема;
  • головні складові Угоди про асоціацію: “Україна-ЄС” та перелік реформ, які Україна повинна прийняти, згідно УА, просування їх в регіони;
  • рекомендації щодо висвітлення євроінтеграційної тематики в медіа;
  •  проекти та програми ЄС.

Для того, щоб взяти участь, необхідно перейти за посиланням та заповнити анкету до 3 березня 2017 р. Перевага буде надаватися журналістам, блогерам з Донецької та Луганської областей, які мають зацікавленість висвітлювати процеси євроінтеграції, зміни, що відбуваються в Україні, через підписання Угоди про асоціацію.

Організатори покривають всі витрати, пов’язані з проживанням, харчуванням, забезпечують матеріалами. Дорожні витрати повертаються при наявності квитків та потяг (купе, 2 клас Інтерсіті+) та автобуси.

Тренінг буде проходити в етнокомплексі «Українське село», с. Бузова Київської області http://etno-selo.com.ua/ua (трансфер на місце проведення забезпечують організатори).

За додатковою інформацією звертайтесь до координатора проекту Ольги Донець за адресою [email protected]

Захід проходитиме в рамках проекту “Просування проєвропейських реформ в Донецькій та Луганскій областях”, що реалізовується Донецьким молодіжним дебатним центром в рамках проекту Інституту економічних досліджень та політичних консультацій та Європейської правди “Просування реформ в регіони” за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.