bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Академія молодого громадянина IRI
20.02.2017

Міжнародний Республіканський Інститут (IRI) запрошує до участі у програмі «Академія молодого громадянина» віком від 15 по 17 років з міст Дніпро, Миколаїв, Маріуполь та Хмельницький.  Дедлайн - 3 березня 2017 р.

Мета «Академії молодого громадянина» - підготовити випускників шкіл до активної участі в свої громадах та політичній діяльності. Надихнути та надати основні інструменти лідерства для  виховання ефективних політичних лідерів націлених на розвиток своїх міст та регіонів України.

Академія молодого громадянина включатиме в себе практичне навчання для учасників, можливість побачити кращих тренерів та громадських експертів з політичного лідерства, сучасних комунікацій та особистого розвитку. Семінари передбачають високий рівень інтерактивності, утворення команд та роботу у групах над спільними проектами та виконанням домашніх завдань.

У рамках програми відбудеться серія дводенних навчальних семінарів на теми:
- Вступ до політики та політична система України;
- Лідерство та особистого розвиток;
- Сучасні комунікації та публічні виступи;
- Вибори та виборча кампанія.

МРІ забезпечує комфортні умови навчання, харчування та безпеку на всіх етапах програми.

Всі семінари відбуватимуться у вихідні дні (субота-неділя). Період навчання з березня по жовтень 2017 року.

Проект реалізується Міжнародним республіканським інститутом (IRI) за підтримки Агентства Сполучених Штатів з Міжнародного Розвитку (USAID).

Умови участі:

До участі в програмі запрошуються школярі та випускники, активні, молоді та амбітні лідери які народилися з 1 січня 2002 року до 31 грудня 2004 року з міст Дніпро, Миколаїв, Маріуполь та Хмельницький. До участі в програмі на конкурсній основі буде відібрано всього 22 особи в кожному із зазначених міст.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Aплікаційну форму за адресою: https://goo.gl/RMZ2q9 до 3 березня 2017 року.

Відбір учасників буде проведений до 10 березня 2017 року.

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) є неприбутковою, неурядовою організацією, що працює над утвердженням свободи та демократії в усьому світі, допомагаючи політичним партіям діяти більш конкретно та відповідально, підтримуючи участь громадян у розробці державної політики, та сприяючи збільшенню ролі соціально марґіналізованих верств населення, включно з жінками та молоддю, у політичному процесі.

З 1994 року МРІ розпочав співпрацю з Україною для просування належного врядування, зміцнення державних і цивільних інститутів та об’єднання зусиль у країні на етапі перехідної демократії. Завдяки довготерміновій та сталій роботі в Україні, МРІ створив потужну мережу українських експертів, громадських організацій та зацікавлених сторін, з якими співпрацює з метою надання конкретної допомоги відповідно до місцевих умов та мінливого політичного середовища.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.