bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з жіночого лідерства, підприємництва та гендерних ініціатив
09.02.2017

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» визначила дати проведення тренінгів з жіночого лідерства,  підприємництва та гендерних ініціатив. Дедлайн - 13 лютого 2017 р.

До уваги жінок з числа внутрішньо переміщених осіб Полтавської, Харківської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Сумської областей!

 Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» під патронатом радника Міністерства соціальної політики з питань ВПО по Полтавській області проводить 20-22, 23-25 та 26-28 тренінги з жіночого лідерства,  підприємництва та гендерних ініціатив.

 За три дні навчання учасниці матимуть змогу виявити та розвинути лідерські та управлінські якості, посилити впевненість в собі, настроїтися на позитивні зміни та  досягнення.

 За допомоги професійних тренерів та практиків жінки пройдуть експрес тур з підприємництва - від ідеї до успішного бізнес плану, отримають інформацію щодо можливостей фінансової підтримки, ознайомляться з технологіями створення стартапів та соціальних підприємств.

 В програмі тренінгу передбачено блок з актуальних юридичних аспектів захисту прав ВПО та методів профілактики та протидії гендерно обумовленого та сексуального насильства, в тому числі в зонах військового конфлікту.

 Всі витрати, пов’язані з участю в тренінгу, організатори беруть на себе. Компенсація витрат на проїзд лише за наявності автобусних чи залізничних квитків (плацкарт, купе, Інтерсіті 2 класу).

 Для участі у тренінгу потрібно заповнити анкету за посиланням.

 Останній термін реєстрації ― 13 лютого 2017 року.

 У результаті фінального відбору у тренінгу візьме участь 20 учасниць.

Проект здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

  • Олеся Кобзар
  • 050-526-74-75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.