bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Активні громадяни» (смт.Семенівка, Полтавська обл.)
30.01.2017

ГО «Культурний ді@лог» оголошує набір на тренінг по програмі  «Активні громадяни» Британської Ради для активних громадян Семенівського району, Полтавської області. Дедлайн - 18 лютого 2017 р.

Активні громадяни” - це програма Британської Ради у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку що націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення.

Локальними партнерами тренінгу виступають Семенівська  регіональна асоціація  людей з обмеженими можливостями та Семенівська районна організація інвалідів ПООІ.

 Мета тренінгу – залучити до співпраці активних, свідомих та небайдужих представників громади Семенівського району, які готові ініціювати та реалізовувати проекти для покращення загального благополуччя та сталого розвитку своєї громади.

 Кожен учасник тренінгу отримає сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради. Під час тренінгу учасники навчаться писати власні проекти локальної соціальної дії, після чого відправлять їх на конкурс міні-грантів до Британської ради. У рамках програми “Активні громадяни” Британська Рада надає міні-гранти на реалізацію соціальних проектів обсягом до 15 000 грн.

Заняття триватимуть 22-23 лютого 2017 року з 13:00 до 18:00 години.

 Участь у тренінгу безкоштовна. Кількість учасників обмежена. Обов’язкова присутність на всіх сесіях тренінгу.

 Реєстрація на тренінг відкритадо 18 лютого 2017 року за телефоном: +380950684041 (Любов Грек), або за електронною адресою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.