bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Соціальне підприємництво як фактор розвитку громад» (Суми)
19.01.2017

ГО «Центр євроініціатив» (м.Суми) та ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» (м.Житомир) запрошують до участі у  тренінгу «Соціальне підприємництво як фактор розвитку громад» 4.02.2017р. у м.Суми. Дедлайн - 1 лютого 2017 р.

На тренінг запрошуються представники молоді, а також підприємці, ветерани АТО, внутрішньо переміщені особи, особи з особливими потребами, представники місцевих ОГС та органів місцевого самоврядування м.Суми та Сумської області. 

У програмі тренінгу будуть розглянуті питання щодо сутності, значення, існуючого досвіду та інструментарію соціального підприємництва  як фактору розвитку громад.

Учасники тренінгу будуть запрошені 5 лютого 2017 року на післятренінгові консультації щодо розробки індивідуальних бізнес-планів ідей соціальних підприємств, допомоги у вирішенні питань розвитку існуючого соціального бізнесу. 

Тренінг та консультації будуть проведені фахівцями-експертами ГО “Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів” (м.Житомир) в межах проекту з налагодження міжрегіональної співпраці представників громад Сумщини та Житомирщини в напрямку розвитку соціального підприємництва на регіональних рівнях, який впроваджується у партнерстві з ГО “Центр євроініціатив” (м.Суми). 

Обов’язкова попередня реєстрація до 1 лютого 2017 року за посиланням: https://goo.gl/forms/JWr2nWkKlRzzvDpC3 .

Кількість учасників обмежена (до 35 осіб).

Місце проведення заходу буде вказано зареєстрованим учасникам за результатами відбору в персональних запрошеннях, які будуть надіслані на електронні скриньки до 2 лютого 2017 року. 

Участь у тренінгу безкоштовна.
Організатори забезпечують учасників робочими матеріалами та кавами-брейк під час проведення тренінгу .

Контакти для довідок:

Ольга Котвіцька, керівник ГО “Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів”: [email protected]

Лариса Кондратенко, координатор проектів ГО “Центр євроініціатив”: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/events/306846803045286/

Платформа національних обмінів : http://obminy.org.ua/uk/portfolio/view/?un_projectid=453 

Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.