bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Методологічний семінар «Практична граматика англійської мови з використанням візуальної моделі»
19.01.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів шкіл, дитячих садочків, та всіх охочих дізнатись більше про граматику англійської мови на безкоштовному семінарі “Практична граматика англійської мови з використанням візуальної моделі «Граматичний будиночок»”.

Мова заходу - англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: Понеділок, 23 січня, 16:00-17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

ПРЕЗЕНТЕР: Марина Чернявська, викладач-методист з 30-річним досвідом роботи, випускниця Програми імені Фулбрайта, автор візуальної моделі «Граматичний будиночок».

ОПИС ЗАХОДУ: На цьому семінарі учасники ознайомляться з візуальною моделлю «Граматичний Будиночок» (ГБ), на якому відображені усі 16 граматичних часів англійського дієслова у трьох часових вимірах – теперішньому, минулому та майбутньому. З допомогою ГБ можна вивчати граматичні структури як окремо, так і одночасно, моделюючи реальні ситуації, що вимагають використання різних граматичних часів.  Учасники семінару матимуть  змогу використати модель ГБ у практичному застосуванні. ГБ можна використовувати для учнів різного віку як для індивідуальної роботи, так і у групах. Використання ГБ у навчальному процесі дає змогу скоротити час на опанування граматики та її свідоме використання.

!!! Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Детальна інформація на сайті: www.etrckyiv.com та https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.