bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «Соціальні мережі в умовах конфлікту» (Краматорськ)
16.01.2017

17 січня 2017 р. у Краматорську експерти ГО «Інтерньюз-Україна» проведуть майстер-клас з цифрової безпеки. Реєстрація на місці.

Користування Інтернетом та соцмережами не вимагає багато зусиль, однак не кожен користувач замислюється, наскільки він/вона контролює інформацію, яку публікує й де вона може з’явитися. В умовах конфлікту та цілеспрямованих атак у мережі, безпека користувачів стає необхідністю. Як не залишати “цифрові сліди” в Інтернеті та соцмедіа аби захистити себе?

У вівторок, 17 січня 2017 року, з 18.00 до 19.30 у просторі “Вільна хата” в Краматорську відбудеться майстер-клас на тему “Соціальні мережі в умовах конфлікту. Як захистити себе та своїх рідних в Інтернеті?”. Майстер-клас проведуть Віталій Мороз, медіа-тренер, керівник програм нових медіа ГО “Інтерньюз-Україна” та Артем Бабак, медіа-тренер, редактор сайту http://netfreedom.org.ua/

До участі у майстер-класі запрошуються активісти, блогери, журналісти, для яких Інтернет та соцмережі стали ключовим канало комунікації. Подія буде корисна усім, хто цікавиться сучасними технологіями. Увага! Для ефективної участі, учасники заохочуються брати з собою ноутбуки чи планшети.

Під час майстер-класу, учасники дізнаються:

  • як приховувати “цифрові сліди” в Інтернеті;
  • як розуміти алгоритми роботи соцмереж та пошукових систем;
  • як контролювати доступ до вашого профілю з боку сторонніх сервісів;
  • як перевіряти профілі користувачів, які надсилають вам заявку у друзі;
  • як приховувати ідентичність в соціальних мережах;

Місце: Краматорськ, локація: Вільна Хата, вул. Дворцова 28

Час: 18.00, вівторок, 17 січня 2017 р.

Реєстрація: на місці. За довідками звертайтеся до Марії Саврун: +38 050 33 080 або [email protected],

Cтежте за хештегами в соцмедіа – #краматорськ #свободаінтернету

Захід пройде а рамках проекту “Інтернет-свобода в Україні: підтримуючи засади свободи слова та безпеки в часи конфлікту” за підтримки програми МАТРА від уряду Нідерландів, що реалізується ГО “Інтерньюз-Україна”.

Довідка: ГО “Інтерньюз-Україна” є однієї з найбільших медійних громадських організацій в Україні, що реалізує інноваційні проекти з метою утвердження європейських цінностей через успішні медіа. З 2015 року працює Школа цифрової безпеки DSS380 https://dss380.org/,  В листопаді 2016 року запустили безплатний онлайн-курс під назвою “Верифікація для журналістів”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.