bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-школа для журналістів «Реформа судоустрою: Приватні виконавці» (Запоріжжя)
14.01.2017

ГО «Розвиток. Запоріжжя» та ГО «Творимо добро разом» запрошують працівників українських ЗМІ національного та регіонального рівнів, а також журналістів-фрілансерів до навчання в онлайн-школі «Реформа судоустрою: Приватні виконавці».

2017 рік має стати першим роком роботи приватних виконавців судових рішень в Україні. На сьогодні, як відомо, судові рішення виконують лише працівники Державної виконавчої служби. Такий підхід викликав багато зауважень: зокрема, щодо корупційної складової цієї державної монополії та щодо неефективності цієї системи. За деякими експертними оцінками, в Україні не виконані судові рішення на розмір річного державного бюджету.

В той же час ця очікувана реформа: початок роботи приватних виконавців — супроводжується низкою міфів та побоювань.

Мета онлайн-школи “Реформа судоустрою: Приватні виконавці” надати журналістам об’єктивну інформацію та якісну аналітику про зміни в законодавстві, про процес навчання перших приватних виконавців, про їхні перші кроки в професії; познайомити з першими приватними виконавцями країни і т.д.

Формат онлайн-школи передбачає розсилку аналітичних та навчальних матеріалів по темі, коментарі експертів, проведення вебінарів, поширення серед учасників проекту контактів експертів та приватних виконавців, готових до спілкування з пресою.

Реєстрація

 

Контакти

  • ГО «Розвиток. Запоріжжя»
  • +38 (061) 212- 60-42; +38 (067) 637-47-03

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.