bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп для активістів «Синергійний вибух» (Івано-Франківськ)
10.01.2017

Молодіжна організація СТАН запрошує прийняти участь у воркшопі «Синергійний вибух» в зимових Карпатах, що відбудеться 13-16 лютого 2017 року в рамках проекту «Сприяння діалогу та примиренню в регіонах України» за підтримки National Endowment for Democracy (NED). Дедлайн реєстрації - 25 січня 2017 року.

Захід організовується задля створення нової комунікативної та діалогової платформи для активістів різних етнічних, культурних та соціальних категорій, в тому числі, внутрішньо переміщених осіб, правозахисників з Донбасу і Криму, активістів старшого шкільного та студентського віку.

Зимовий воркшоп відбуватиметься в серці Карпат, у легендарній Хата-Майстерня // Khata-Maysternya – просторі, де можна бути собою, бути з іншими, бути разом.

Основними хештегами вибухового активістського воркшопу є #dialogue, #networking, #planning, #sinergy, #direct_action.

Синергія – це сумарний ефект, який полягає у тому, що при взаємодії двох або більше факторів їхня дія суттєво переважає ефект кожного окремого компонента у вигляді простої їхньої суми. Тому до участі у воркшопі запрошуються активісти та активістки з усіх регіонів України віком від 15 років, учасниці та учасники попередніх програм (заходів, тренінгів, воркшопів, акцій тощо), що проводилися Молодіжною організацією «СТАН» впродовж 2015-2016 років.

Приоритет надаватиметься тим активістам та активісткам, які в період з травня 2016 по січень 2017 (спів)організували активні дії (флеш-моби, акції, заходи, івенти, тренінги та інше) з просування примирення в українському суспільстві, культурного розмаїття, прав людини, діалогу між ВПО та/або представниками видимих та невидимих меньшин з приймаючими громадами.

Свої дії необхідно зафіксувати у спеціальній онлайн формі тут: https://goo.gl/qD3n4M (до 25 січня 2017 р включно)

Всі зареєстровані активності та інформація про організаторів подій буде відображена на спеціальній інтерактивній мапі (доступ буде надано тільки зареєстрованим користувачам).

Всім учасникам воркшопу підготовано спеціальні подарунки від організаторів.

Онлайн-форма для реєстрації на воркшоп «Синергійний вибух» буде відкрито до 25 січня 2017 року (включно) за посиланням: https://goo.gl/gmM5w1

Результати відбору учасників буде оголошено 30 січня 2017 року.

Організатори покривають витрати на харчування та проживання учасників. А також відшкодовують проїзд (при наявності оригінальних та інтернет-квитків потягів класу: плацкарт, купе та С-2 (Інтер-сіті), автобусних квитків, інтернет-квитацій на послуги “Бла-бла-кар”).

З Івано-Франківська буде організовано трансфер до «Хата-майстерні».

Повна та детальна програма буде надіслана затвердженим учасникам воркшопу безпосередньо.

Контакти

  • Ольга Олейніченко (Olga Tut)
  • [email protected]
  • +38 099 050 8232
  • +38 093 000 1943

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.