bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійні курси іноземної мови у Луцьку
09.12.2016

ГО «Фундація розвитку громад» оголошує про старт нових проектів з вивчення іноземної мови: «Мовна школа» та «Мовний клуб».

Представлені проекти новими віхами від реалізованого у 2015 році «Мовне волонтерство», до якого долучилося близько 2 500 жителів міста Луцьк. Система їх роботи є дещо зміненою, що дозволяє максимально ефективно використовувати ресурси й покращити рівень послуг.

Наразі в рамках представлених проектів передбачається вивчення англійської та польської мов, однак, згодом перелік буде розширено.

«Мовна школа» націлена на людей із базовим рівнем іноземної та які хочуть покращити свої знання. Заняття в рамках курсу проводитимуться двічі на тиждень протягом трьох місяців. Тривалість заняття 1 година. Кількість людей в групах коливається від 5 до 10. Вартість одного заняття 40 грн.

«Мовний клуб» передбачає формат зустрічей у відповідно створеному мовному середовищі. Це вже наступна сходинка, тож проект націлений на людей, які володіють іноземною на розмовному рівні й хочуть підтримувати свій рівень через спілкування. Відвідування такого клубу дозволить розширити свої знання, покращити вимову, збільшити акцент на розмовних питаннях та сленгу, врешті решт просто не забути іноземну, в наслідок її невикористання. І не забувайте, що усе це проходитиме у невимушеній дружній атмосфері. Зустрічі в рамках проекту проводитимуться раз на тиждень тривалістю 1,5 год. Вартість відвідування однієї такої зустрічі складає 65 грн.

Зауважимо, що усі отримані внаслідок реалізації проектів кошти, будуть спрямовані на допомогу важкохворим дітям та реалізацію інших ініціатив організації. 

Контакти: Фундація розвитку громад

  • [email protected]
  • (067) 332-88-02
  • м. Луцьк,  вул. Дубнівська, 15, 2-й поверх

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.