bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір до Інклюзивної театральної студії імпровізації (Київ)
05.12.2016

Cоціально-культурний проект «АРТ-Плейбек» запрошує людей різного віку (від 18 років), статі, гендерної ідентичності, національності, можливостей, представників різних громад та спільнот на заняття до Інклюзивної театральної студії імпровізації.Дедлайн - 1 березня 2017 р.

Студія направлена на:

• творчий розвиток людини, її мислення, тіла, емоцій

• подолання стереотипів та упередження щодо різних соціальних груп

• розширення світогляду, сприйняття різноманіття

Ми разом створимо Інклюзивний Театр Імпровізації, який проводитиме інтерактивні перформанси, граючи історії з життя людей. Методи роботи: плейбек-театр, театр пригноблених, арт-терапія тощо. Заняття проходять щочетверга з 15:00 до 17:00.

Умови участі: добровільний внесок

Ведучі. Наталія Вайнілович – акторка та ведуча Київського плейбек-театру «Отраженіє», практик методики театру пригноблених в ГО «Театр для діалогу», тренер з комунікації, арт-терапевт. Тамара Наук – спеціаліст по роботі з людьми з інтелектуальними порушеннями в БТ «Джерела», ведуча Дитячої студії плейбеку та імпровізації «Десять подушок», акторка Київського плейбек-театру «Отраженіє». Для проведення занять залучатимуться спеціалісти з риторики, контактної імпровізації, музики тощо. Студія є частиною соціально-культурного проекту «АРТ-Плейбек» в партнерстві з Національним музеєм Тараса Шевченка. Перше заняття Студії відбулося 24 листопада 2016 року. До 01 березня 2017 Студія відкрита для нових учасників. Приєднуйтесь!

Реєстрація.

Телефон для запитань: 093 047 71 19

Контакти

  • Cоціально-культурний проект «АРТ-Плейбек»
  • 093 047 71 19

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.