bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна академія дебатів (Київ)
25.11.2016

Школа міжнародного рівня відбудеться 26-27 листопада 2016 р. під егідою Київського відділення Федерації дебатів України та за підтримки Міністерства молоді та спорту. Серед учасників будуть представники різних регіонів України.

Київське відділення Федерації дебатів України за підтримки Міністерства молоді та спорту проводить Міжнародну дебатну академію, яку відвідають понад 60 учасників з різних куточків України, а також інших країн. Тренерами Академії будуть відомі дебатери з Естонії, Румунії, Казахстану та Сербії.

Основні правила дебатів залишаються незмінними впродовж декількох десятків років, проте щороку з’являються нові нюанси та техніки для дебатерів, і тому завдяки Академії наші учасники зможуть поліпшити свої дебатні навички та здобути корисну для себе інформацію, що посприяє  особистому розвитку та укріпленню дебатного руху України загалом. Академія буде проходити у готельному комплексі «Верховина», що забезпечить комфорт та мобільність заходу.

Своїми думками щодо проведення дебатного заходу ділиться голова проекту Валерія Атаманова: «Проведення англомовних академій - запорука виходу українських дебатів на міжнародний рівень. Ми повинні не лише переймати західний досвід, але й заохочувати наших представників розвиватись, орієнтуючись на стандарти світових дебатів».

Голова організаційного комітету Київської академії дебатів Лінь Нгуєн Фан Бао зауважує: “Для нас ця подія - справжній крок вперед у бажанні популяризувати дебати. Ми віримо, що запровадження такого роду дискусії у формальну освіту може якісно змінити характер мислення та залучити молодь до вирішення суспільно-важливих проблем вже на початковому етапі їхнього розвитку”.

Голова Київського відділення Федерації дебатів України Кирило Душка додає: «Ця школа - подія, це наш шанс не лише заявити про Київ як про одну зі світових дебатних столиць, але й чудова можливість надбати цінний досвід очільників передових ідей з усього світу. Тому ми дійсно раді, що наша влада заохочує та підтримує такі ініціативи!»

Дебати – міжнародна студентська інтелектуальна гра, що впродовж кількох десятиліть об’єднує студентів з усього світу. Щороку в різних державах проводяться десятки міжнародних турнірів, зокрема, Чемпіонат світу та Чемпіонат Європи з дебатів.

В Україні організацією та розвитком дебатів займається Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Федерація дебатів України», яка налічує близько 20 регіональних осередків.

Якщо ви хочете взяти участь як волонтер, то надсилайте ваші заявки на нашу електронну скриньку – [email protected]

Контакти

  • Валерія Атаманова
  • +380958641614

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.