bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Європейська програма з досліджень та інновацій ГОРИЗОНТ 2020» (Харків)
25.10.2016

27 жовтня 2016 р. в Харкові відбудеться інформаційний семінар, присвячений можливостям для українських науковців та бізнесменів, доступних в рамках європейської програми Горизонт 2020.

Європейська програма з досліджень та інновацій Горизонт 2020 надає фінансову допомогу українським та європейським науковим, а також бізнесу. Ця допомога орієнтована на підтримку конкурентоспроможності та співпраці між державним і приватним секторами в розробці інновацій. Семінар у Харкові організовують спільно ініціатива Team Europe в Харкові та Національний контактний пункт програми Горизонт 2020 в Україні за напрямом «Розумний, екологічний та інтегрований транспорт».

Під час семінару учасники зможуть більше дізнатися про програму Горизонт 2020, роль Національного контактного пункту в Україні та історії успіху українських організацій. Експерти детально розкажуть, як взяти участь у програмі Горизонт 2020 та дадуть відповідь на запитання учасників.

Для участі у заході, будь ласка, заповніть реєстраційну форму. Акредитація відкрита до 15:00, 26 жовтня 2016 року. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до Віри Тубальцевої за e-mail:[email protected].

Довідкова інформація: Ініціатива Team Europe об'єднує експертів і фахівців із різних сфер, які прагнуть посилити різносторонні відносини між Україною та ЄС. Метою Team Europe є посилення діалогу між ЄС та Україною в регіонах, поширення інформації щодо фінансової і технічної допомоги на місцевому рівні, підтримка реформ в Україні тощо.

Горизонт 2020  – це фінансовий інструмент реалізації Інноваційного союзу, флагманської ініціативи Європа 2020, спрямованого на забезпечення глобальної конкурентоздатності Європи. Мета – утвердити роль Європи як виробника наукових досягнень світового рівня, зняти бар’єри для інновацій та полегшити співпрацю державного і приватного секторів у розробці інновацій.

Контакти

  • Представництво Європейського Союзу в Україні
  • +38 044 39 08 010

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.