bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний візит до Білоцерківської об’єднаної громади (Полтавська область)
25.10.2016

8 листопада відбудеться візит по Програмі національних обмінів «Розвиток соціально-культурної сфери сільських громад в умовах децентралізації» для представників Сумської області.

В період з 24 – 30 жовтня 2016 р. оголошується конкурсний відбір серед представників місцевого самоврядування, працівників сфери культура (пріоритет сільським та селищним громадам) та місцевих ЗМІ Сумської області до участі у візиті по Програмі національних обмінів «Розвиток соціально-культурної сфери сільських громад в умовах децентралізації».

8 листопада 2016 р. відібрані учасники візьмуть участь в одноденному візиті до Білоцерківської об’єднаної громади Полтавської області. Повідомлення про участь та програма візиту із логістичними уточненнями будуть розіслані в період 1-3 листопада 2016 р.

Учасники візиту забезпечуються транспортом (м. Суми – Білоцерківська ОТГ – м. Суми), обідом та роздатковими матеріалами, сертифікатами участі.

Реєстрація для зацікавлених осіб за посиланням.

Організатором візиту в рамках Програми національних обмінів є ГО Інститут Реформ та Інформатизації Суспільства (м. Суми). Проект реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Наші контакти: http://ngoiris.in.ua

[email protected]

https://www.facebook.com/NGOIRIS

 

Контакти

  • ГО Інститут Реформ та Інформатизації Суспільства
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.