bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари «Лідери східного партнерства для змін» (Дніпро та Черкаси)
19.10.2016

Україський інститут міжнародної політики радий запросити представників українських НУО взяти участь у двох регіональних семінарах «Лідери східного партнерства для змін».

Дати проведення семінарів:

  • 5-ий семінар – 10-12 листопада – Дніпро: очікуємо на учасників із Дніпропетровської, Харківської, Луганської, та Донецької областей;
  • 6-ий семінар – 14-16 листопада – Черкаси: очікуємо на представників Полтавської, Сумської, Черкаської, та Кіровоградської областей

УІМП підготував відкриті та цікаві заходи для обміну досвідом та співпраці між представниками політичних партій і громадськості з 3 країн Східного партнерства України, Грузії та Молдови у форматі семінарів та Форуму.

Для участі, будь ласка, надсилайте ваше CV та есей до п’ятниці, 21 жовтня 2016 року, за адресою [email protected]. Будь ласка, оберіть одну із запропонованих тем есе (об’ємом до 1 сторінки):

– Уявімо, що ЄС хотів би запропонувати Україні прийняти сирійських біженців у обмін на зміцнення прикордонного контролю ЄС і/або більшу суму грошей і/або прискорення реалізації ЄПС. Якою могла б/або повинна бути реакція країни?
– Що могла би зробити Україна для прискорення програм Східного партнерства?

У червні 2016 року Український інститут міжнародної політики (УІМП) за підтримки Фонду ім. Конрада Аденауера розпочав проект для представників політичних партій та громадських лідерів з 3-х країн Східного партнерства (Україна, Грузія і Молдова). Метою даного проекту є сприяння політичної модернізації країн Східного партнерства шляхом навчання та розширення можливостей нового покоління орієнтованих на реформи політичних і громадянських лідерів.

Проект складаєтся з 2-х етапів:

  • 6 регіональних семінарів для молодих представників політичних партій та активістів по всій території України за участю представників Грузії та Молдови; Проведення Міжнародного регіонального форуму молодих представників політичних партій та активісті “Лідери Східного партнерства змін” у Києві навесні 2017 року.

Контакти

  • Ярослав Бабець
  • 099 221 1921

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.