bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нова безкоштовна можливість для вашого розвитку: онлайн курси Prometheus
18.10.2016

На платформі Prometheus стартував масовий безкоштовний онлайн-курс «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R» від фахівця з даних компанії Ciklum Анастасії Корнілової.

Оскільки нинішній світ генерує величезну кількість різноманітних даних, їх правильний та швидкий аналіз дозволяє приймати ефективні рішення у бізнесі, управлінні державою, соціальною сферою тощо. Даний онлайн-курс допоможе слухачам опанувати сучасні методи аналізу даних і присвячений основам отримання результатів, які ґрунтуються на статистичному виведенні. В якості практичної складової використовується найбільш сучасна і популярна мова програмування R. Завдяки отриманим знанням майбутні аналітики зможуть проводити первинний статистичний аналіз даних, висувати гіпотези та оцінювати їх на основі зібраних даних.

Доступ до курсу - тут.

Також на платформі триває реєстрація на інші курси з циклу «Аналіз даних» http://prometheus.org.ua/dataanalysis/:

«Машинне навчання» від інженера по розробці систем машинного навчання компанії VideoGorillas Олеся Петріва.

Даний онлайн-курс надає широкий погляд на галузь машинного навчання і відповідає на запитання: Чим є навчання? Які типи навчань існують? Які існують методи та алгоритми машинного навчання? Слухачі дізнаються про Теорію узагальнення, Дерево прийняття рішень, Кластеризацію, зазирнуть у царину Нейронних мереж та багато іншого.

Доступ до курсу- тут.

«Візуалізація даних» від фахівця з візуалізації даних і журналістики даних, засновника порталу texty.org.ua Анатолія Бондаренко.

Для справжнього фахівця у сфері Аналізу даних важливим є не тільки правильний обрахунок та інтерпретація великих масивів даних, але й також ефективне донесення отриманих результатів до аудиторії. Крім того, не менш важливим, а часто найбільш ефективним способом вивчення даних є візуальний аналіз. Опанувати мистецтво кодування даних у візуальній формі, створення графіків, інфодизайну, роботи з кольором, створення інтерактивних карт допоможе представлений онлайн-курс.

Доступ до курсу - тут.

Поширте цю новину на ваших сторінках у соціальних мережах, щоб якомога більше людей змогли скористатися можливістю безкоштовного навчання у найкращих викладачів-практиків!

Цикл курсів «Аналіз даних» виготовлено в межах "Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні", яка виконується у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки посольства Швеції в Україні.

Навчайтеся із задоволенням! 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.