bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита школа підприємництва в Херсоні
26.09.2016

Запрошуємо всіх на дводенний інтенсив «Школа підприємництва» в Херсоні від бізнес-асоціації «Ми - херсонці». Протягом 1 - 2 жовтня на вас чекають тренери - успішні бізнесмени, які поділяться досвідом організації успішного бізнесу.

Підприємництво - це основа діяльності будь-якого сучасного міста. Саме підприємці є основними постачальниками коштів до міського бюджету. Сталий розвиток малого та середнього бізнесу - це запорука заможності будь-якого суспільства. 

Скільки разів Ви стикались із тим, що Ваш бізнес не приносить очікуваного доходу? Мабуть багато. А скільки всіляких перевірок може зненацька очікувати Ваш бізнес, не кажучи вже про численні документи та іншу бюрократичну складову! Якщо Ви хочете дізнатись про те, як саме на практиці успішні бізнесмени долають перепони та втілюють в життя свої ідеї, то дводенний інтенсив у Херсоні - це саме те, що Вам необхідно.

Бізнес-асоціація “Ми - ХЕРСОНЦІ” запрошує усіх охочих відвідати дводенний інтенсив “Відкрита школа підприємництва”, під час якого Ви зможете дізнатись про всі тонкощі відкриття та ведення свого бізнесу, причому тонкощі не теоретичні, а практичні - ті, з якими на практиці зустрілись володарі успішного бізнесу. За два дні на Вас чекають:

  • більше 15 тренерів - успішних бізнесменів;
  • лекції та семінари за актуальними темами із суто практичними порадами.

Ви зможете дізнатись про те, як започаткувати успішний бізнес, як підняти ефективність того, що вже існує, а також навчитесь рекламувати свою діяльність за допомогою сучасних ефективних засобів промоції. Інформацію, яку Ви отримаєте, важко десь інде віднайти - це практичні аспекти, із якими зустрілись тренери.

1 - 2 жовтня 2016 року в Херсоні у приміщенні клубу-ресторану “Моцарт” (вул. Ярослава Мудрого (Радянська), 50) відбудеться дводенний інтенсів, під час якого у бізнесменів-початківців та тих, хто вже має власнийц бізнес, буде можливість розширити свої знання та, відповідно, покращити ефективність свого бізнесу. Два дні тренінгу коштують усього 600 грн. Реєстрація - на сайті бізнес-асоціації: http://oes.biz.ua/.

Останній день подання - 30 вересня 2016 р.

Фейсбук-сторінка заходу: https://www.facebook.com/events/665286380292562/.

Контакти

  • Віталій Бєлобров
  • +38 050 284 24

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.