bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Tренінг для тренерів «Практичні аспекти впровадження громадського бюджету в м. Бердянськ»
26.08.2016

30 серпня 2016 року в місті Бердянськ відбудеться тренінг для тренерів «Практичні аспекти впровадження громадського бюджету в м. Бердянськ» з представниками органів місцевого самоврядування, територіальної громади, громадських організацій та ЗМІ.

Під час проведення практичного тренінгу у представників громадськості та посадових осіб місцевого самоврядування будуть відпрацьовані навички щодо:

  • заповнення заявки громадянами на участь у конкурсі проектів громадського бюджету;
  • проведено тренінгову вправу з відпрацювання комунікаційних навичок взаємодії громадськості та органу місцевого самоврядування при подачі та обробці заявок громадського бюджету, подальшої взаємодії авторів та виконавців проектів громадського бюджету.

Мета заходу: набуття навичок по формуванню, подачі та реалізації проектної заявки.

Громадський проект – механізм, який дає громадянам можливість брати участь у розподілі частини бюджетних коштів міста шляхом подання власних проектів відбору.

Захід організовано ГО «НОВА Енергія» та Бердянською міською радою в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні бюджету участі в українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні», що реалізується ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Участь в заході безкоштовна. Бажаючим взяти участь необхідно зареєструватися за посиланням до 30 серпня 2016 року.

Час та місце проведення додатково будуть повідомлено зареєстрованим учасникам.

Детальна інформація на сайті http://nova-energiya.org/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.