bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір учасників тренінгів за проектом реінтеграції дітей ВПО у громадах
26.07.2016

Оголошено відбір учасників тренінгів  із числа надавачів послуг, які працюють в ВПО, щодо забезпечення необхідної допомоги дітям із числа ВПО та їх сім'ям, за підходом «розвитку дітей», для їх ефективної інтеграції у місцеві громади.

Міжнародна громадська організація «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» (LHSI) спільно з Фундацією «Міжнародна ініціатива з розвитку дітей» (Нідерланди), за фінансування Європейської Комісії реалізує проект «Нова оселя: реінтеграція та психосоціальна підтримка дітей ВПО у Києві та Одеській області», метою якого є активізація участі організацій громадянського суспільства у розширенні програм з реабілітації та інтеграції у місцеві громади внутрішньо переміщених сімей з дітьми, підвищення потенціалу закладів, установ та організацій різних форм власності, до компетенції яких належить здійснення роботи з внутрішньо переміщеними особами.

В межах реалізації проекту передбачено підвищення кваліфікації спеціалістів (2 тренінги та 4 вебінари для одних і тих же спеціалістів)  із числа надавачів послуг, які працюють з ВПО (у тому числі представники бюджетних та недержавних організацій) щодо забезпечення необхідної допомоги дітям із числа ВПО та їх сім’ям, за підходом «розвитку дітей», для їх ефективної інтеграції у місцеві громади (з урахуванням міжнародного досвіду щодо надання допомоги дітям, переміщеним із зони військових конфліктів).

Для проведення курсу з підвищення кваліфікації будуть залучені міжнародні експерти та науковці Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а після його закінчення спеціалісти отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації.

Також учасникам тренінгу будуть роздані методичні рекомендації щодо удосконалення роботи за даним напрямом: для тестування та урахування в кінцевому варіанті питань, вирішення яких потребує додаткового роз’яснення.

Орієнтовний час проведення тренінгів: третя декада серпня (м. Одеса) та друга декада листопада (м. Київ). Вебінари будуть проводитись протягом жовтня - листопада поточного року, за узгодженим графіком (про дату та час їх проведення буде повідомлено додатково).

Для участі в тренінгах необхідно підготувати мотиваційний лист (не більше 2 аркушів), у якому зазначити:

  • П.І.п/Б, місце роботи та посада;
  • Обгрунтоване бажання участі;
  • Готовність до апробації методичних рекомендацій, надання кращої практики їх використання та пропозицій щодо удосконалення.
  • Яким чином будуть викоритсані отримані знання та навички.

Додатковою перевагою при відборі учасників буде досвід роботи з дітьми із числа ВПО.

LHSI бере на себе оплату за проживання учасників та відшкодування за проїзд до місця проведення заходу.

Мотиваційні листи просимо направляти за адресою: [email protected]. Кінцевий термін подачі мотиваційних листів 29 липня 2016 року.

Контактна особа від організації: програмний спеціаліст з підвищення кваліфікації Лідія Козуб (тел. 099-71-34-555).

Контакти

  • ГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.