bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Активні громадяни» (Чернігів)
14.07.2016

Чернігівський національний технологічний університет запрошує на тренінг  «Активні громадяни» за програмою Британської Ради.

Мета програми полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Учасники 3-денного тренінгу отримають сертифікати та можливість подати заявки на міні-гранти від Британської Ради для реалізації проектів соціальної дії.

До участі запрошуються особи від 18 років.

Реєстрація за посиланням.

Участь безкоштовна!

Тренінг відбудеться: 26-28 липня 2016 року, м. Чернігів

Дедлайн для реєстрації - 23 липня до 17.00

Контакти

Коментарі

Ігор Рекун   2829 днів тому   #  

Доброго дня!
Чи передбачає цей тренінг участь лідерів з сусідніх областей, зокрема Сумської? І чи є якийсь віковий ценз, хоча здається не має бути, адже йдеться про "надання знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття..."
Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Хвостов   2824 дні тому   #  

Ігоре, в м. Суми тренінг «Активні громадяни» буде проводитись 27-28 липня 2016 з 14:00 до 17:00 на базі Наукової бібліотеки УАБС (Суми, вул. Покровська 9/1). Долучайтеся! Буде цікаво і корисно! Вікового цензу немає :)
Конакти фасилітаторів:
Андрій Півень: 099 619 96 15
Сергій Хвостов: 099 976 37 60

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.